• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Draža mu Bolonja od borbe za "skudeto"

Autor mondo.ba

Iako je bio na pragu transfera u Napoli, Simone Verdi zahvalio se Napolitancima na ponudi.

Prvotimac Bolonje Simone Verdi istakao je da je bio polaskan interesovanjem Napolija, ali da nije želio da napusti svoj tim u januaru.

Napadač, koji je ove sezone postigao šest pogodaka u Seriji A, bio je primarna želja Napolitanaca ove zime, ali je odlučio da ne mijenja sredinu do kraja sezone.

"Ovo nije bilo NE Napoliju", pojasnio je Verdi u izjavi za "Skaj".

"Nisam želio da napustim Bolonju u januaru. Draže mi je da ostanem ovdje i nastavim sa trenutnim projektom. Polaskan sam ponudom, razmišljao sam o tome, ali sam na kraju donio ovakvu odluku. Ljudi iz Napolija stavili su mi do znanja da sam im interesantan, ali ne želim sada da odem", pojasnio je 25-godišnji ofanzivac.

Verdi je naglasio da je odluka isključivo njegova.

"Bilo je trenutaka kada sam ozbiljno razmišljao o odlasku. Znao sam da me želi lider prvenstva. Ali, mirno sam razmislio i donio odluku da ostanem u Bolonji. Takav izbor je isključivo moja odluka", rekao je napadač Bolonje, koji je dodao da su ga zvali sportski direktor Napolija Kristijano Đuntoli i trener Mauricio Sari.

Direktor Bolonje Klaudio Fenući naglasio je da je Napoli ponudio "sjajnu ponudu" za Verdija, ali da igrač nije želio da ode.

"Dobili smo sjajnu ponudu za Verdija, iako pomenuta cifra od 23 miliona nije tačna. Ali, Simone je donio odluku i drago nam je što ostaje sa nama. On je jedan od naših najvažnijih igrača i srećni smo što imamo igrače poput njega u timu", poručio je Fenući.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC