• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovan Nišić - mlad, a već "džomba" u Partizanu

Autor mondo.rs

Fudbaler Teleoptika Jovan Nišić (19) ponovo je na pripremama sa prvim timom Partizana. Kaže da mu je želja da postane prvotimac kao i da crno-beli prođu Viktoriju Plzenj u Ligi Evropa.

 Jovan Nišić -  mlad, a već "džomba" u Partizanu Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Izjave sportskog sektora Partizana da će se ubuduće više okrenuti svojoj bazi, odnosno Omladinskoj školi, dobile su na težini kada je Miroslav Đukić pročitao spisak igrača koji će se pripremati za prolećni deo sezone.

Na njemu su bila imena desetak tinejdžera, od kojih su neki već, vojničkim žargonom rečeno, "džombe". Napadač Đorđe Jovanović odavno ima status prvotimca, već je davao golove u seniorskoj konkurenciji, priliku da zaigra za prvi tim dobio je i štoper Svetozar Marković...

 Jedan od onih koji se već navikao na Sašu Ilića, Miroslava Vulićevića i ostale igrače iz prvog tima je i Jovan Nišić, 19-godišnjak, član Patizanove filijale - Teleoptik.

Nišić je dobrim igrama u Teleoptiku treći put dobio poziv da tokom prolećnog dela priprema trenira sa prvim timom Partizana.

"Priliku da prvi put treniram sa najboljom ekipom Partizana dobio sam još kod Zorana Milinkovića, da bih kod šefa struke Ivana Tomića prošao kompletne pripreme. Trudim se da uvek pružim maksimum, s tim što sam sada mnogo opušteniji na treninzima i zreliji", rekao je Nišić za klupski sajt.

Upitan o željama u ovoj godini, Nišić je kratko odgovorio: "Da postanem prvotimac Partizana i da prođemo Viktoriju Plzenj".

Kaže i da mu na treninzima koje vodi Miroslav Đukić ništa ne pada teško.

"Sviđa mi se što za sada nisam radio trening bez lopte. Naravno, zna se da u pripremnom periodu uvek ima težih treninga, ali kada je tu lopta sve je lepše i lakše. Svestan sam da nema dobrih igara na utakmicama bez dobrog treninga", naveo je Nišić.

Od igrača Partizana koji igraju na njegovoj poziciji zadnjeg veznog, Nišić je rekao da uživa da gleda Nebojšu Kosovića i poželeo mu je da se što pre oporavi od povrede.

"On je igrač koji igra na istoj poziciji kao i ja i mislim da od njega mogu mnogo da naučim. Pametan je igrač, ima odličan osećaj za asistenciju i voli da igra unapred. Što se mene tiče, spreman sam da radim na svemu, da postojeće kvalitete nadogradim, a one u kojima sam slabiji dovedem na potreban nivo", naveo je Nišić.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC