• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan: Novi peh sa Sumom

Autor mondo.rs

"Znate kako je, vremenski uslovi nisu idealni, pa je za sve igrače normalno da dođe do takvih povreda na početku priprema", rekao je Iliev za "Kurir".

 Partizan: Novi peh sa Sumom Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Omaleni dribler iz Gvineje, Sejduba Suma (26), doživeo je peh u pokušaju da prve prave pripreme od dolaska u Partizan iskoristi na adekvatan način.

Suma, na čijem se 1,68 miliona evra vrednom transferu iz Slovana letos radilo predugo zbog čega se kasno priključio crno-belima i dugo imao problema sa formom i povredama, doživeo je povredu butnog mišića na startu zimskih priprema i očekuje ga nova pauza.

Kolika?

Sportski direktor crno-belih Ivica Iliev u razgovoru za "Kurir" tvrdi – kratka!

"Informacije koje sam dobio u razgovoru sa doktorom su da se radi o blažoj varijanti i kraćoj pauzi od nekoliko dana. Znate kako je, vremenski uslovi nisu idealni, pa je za sve igrače normalno da dođe do takvih povreda na početku priprema", rekao je Iliev za beogradski dnevnik.

Trener šampiona Srbije, Miroslav Đukić, okupio je ekipu prošlog petka u Beogradu nakon što je u dogovoru sa čelnicima odlučeno da se prvih 12 dana, odnosno do 24. januara, trenira i radi u "Zemunelu".

Igrač koji je za sada odigrao samo 1.336 minuta u crno-belom dresu, odnosno 887 u Superligi, izgleda da će morati na novu pauzu na svega 28 dana do prve utakmice šesnaestine finala Lige Evrope sa Viktorijom iz Plzenja.

Da li će se Suma vratiti treninzima pre odlaska ekipe na Kipar, sa kojeg se crno-beli vraćaju 9. februara, ostaje da se vidi.

Suma je bio meta kritika i javnosti i navijača zbog bledih igara u prvom delu sezone, oko čega se Iliev i složio, ali su se u Humskoj nadali da bi ono pravo levonogi dribler mogao da pruži nakon što prođe kompletne Đukićeve pripreme. Utoliko, ova povreda neće pomoći, ali će vremena da se nadoknadi propušteno biti ukoliko pauza ne potraje.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC