• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"I ja bih Ronalda, ali mi ga Zidan ne da"

Autor mondo.rs

Pravi mali rat poslednjih dana vodi se između rukovodstava Torina i Levantea oko našeg internacionalca Saše Lukića. Interesantna poruka trenera Levantea: "I ja želim Ronalda, ali mi ga Zidan ne da".

 "I ja bih Ronalda, ali mi ga Zidan ne da" Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Mladi reprezentativac Srbije je na početku sezone iz Torina stigao na pozajmicu u Levante kako bi imao zagarantovanu minutažu i priliku da se kroz jake utakmice u Primeri dodatno razvija.

Kao garancija, ugovorena je posebna klauzula da će tim iz Valensije morati da plati penale u iznosu od 500.000 evra ukoliko talentovani vezista ne bude odigrao više od 50 odsto utakmica.

U prvom delu sezone Lukić nije dobijao šansu iako je u dresu mlade reprezentacije Srbije kroz kvalifikacije, u kojima "orlići" dominiraju, bio među glavnim adutima selektora Gorana Đorovića.

To je izazivalo negodovanje u taboru Torina i špekulacije o mogućem povratku. Međutim, priliku koju je trener Munjiz ukazao Lukiću u poslednjih mesec dana naš internacionalac je iskoristio na najbolji mogući način, pa je u poslednje četiri utakmice u Primeri na tri bio starter.

Pružio je vrlo dobre igre, posebno protiv Sevilje i Barselone, što je još više povećalo apetite predsednika Torina Urbana Kaira u nameri da ga vrati u svoje redove, s obzirom da je bio izuzetno nezadovoljan statusom koji je Lukić imao u Levanteu.

Ipak, trener Huan Munjiz, shvativši da na Lukića može ozbiljno da računa, ni ne pomišlja da nekadašnjeg prvotimca Partizana vrati u Torino.

Pomalo u sarakastičnom tonu to je još jednom poručio za lokalne medije u Valensiji:

"Čuli smo da Lukića hoće da vrati Torino. I ja želim Ronalda, ali mi ga Zidan ne da. Ne postoji mogućnost da nas Lukić napusti", rekao je Munjiz sa željom da stavi tačku na sve spekulacije oko eventualnog odlaska Lukića iz Levantea pre kraja sezone.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC