• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Venger pohvalio Junajted zbog Sančezove plate

Autor mondo.rs

Pored toga, Francuz je najavio da bi nekadašnji tandem Borusije, Obamejang/Mhitarjan, uskoro mogao da zaigra na "Emirejtsu".

Izgleda da Čileanca ništa više ne može da zaustavi na putu ka "Old trafordu".

Menadžer fudbalera Arsenala Arsen Venger rekao je da će Aleksis Sančez "najverovatnije napustiti klub i preći u Mančester junajted" i dodao da je Pjer-Emerik Obamejang blizu dolaska u londonsku ekipu.

"Situacija oko Sančeza vam je svima veoma dobro poznata iz medija. Tako da ja ne moram mnogo da pričam o tome. Do transfera može da dođe, ali i ne mora. Ukoliko ne dođe do transfera, on će igrati u subotu protiv Kristal Palasa. U ovom poslu sam 30 godina i mogu da kažem da će najverovatnije doći njegovog transfera, ali svakog minuta transfer može i da propadne. Ništa nije 100 odsto sigurno", rekao je Venger.

Poslednjih dana dosta se spekulisalo oko transfera Sančesa u Junajted, a kao deo dogovora spominjao se i prelazak Henrih Mihtarijana u drugom smeru. On je navodno i stopirao transfer.

"Moguće je da Mihtarijan dođe, jer ja volim tog igrača. Moj tim je mnogo puta igrao protiv njega dok je bio u Borusiji Dortmund i znam da on izuzetno ceni našu igru. Njegova plata ovde ne bi bila problem", rekao je Venger.

Iskusni francuski trener nije želeo da uputi kritike Mančester Junajtedu zbog navodne ponude od 400.000 funti za platu najboljeg fudbalera Arsenala kome ugovor ističe na kraju sezone. Štaviše, pohvalio je klub jer, kako je rekao, "resurse koje ima usmerava ka igračima". Sančez je u Arsenal stigao iz Barselone 2014. godine i na 122 utakmice postigao 60 golova, osvojivši dva FA kupa i jedan Komjuniti šild, ali sada se "zasitio" jer Arsenal ne može da napadne trofeje i zato želi da promeni sredinu.

On je dodao da nema zamerke na Sančesovo ponašanje i dodao da je Čileanac prethodnih dana bio u potpunosti posvećen treninzima.

"On ima 29 godina i sledeći ugovor je za njega jako bitan", dodao je trener Arsenala.

Novinare je zanimalo da li su tačne i spekulacije oko dolaska Obamejanga u Arsenal.

"Nemam šta da kažem... O tim stvarima je bolje ne pričati, jer su bolje kada su tajne i kada ih ne kometarišete pre nego što ozvaničite", kazao je Venger.

On se izuzetno zahvalio svom doskorašnjem igraču Teu Volkotu koje prešao u Everton i dodao da Mesut Ozil neće napustiti klub tokom zimskog prelaznog roka.

Venger je rekao da Arsenal finansijski ne može da se bori sa Mančester junajtedom i Mančester sitijem, ali da je uveren da može na terenu.

On je dodao da podržava uvođenje VAR tehnologije u fudbal.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC