• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Barsa još jednom premašuje 100 miliona ove zime?

Autor mondo.rs

Kataloncima se žuri da angažuju francuskog napadača.

 Barsa još jednom premašuje 100 miliona ove zime? Izvor: MONDO - Mario Milojević

Antoan Grizman je prošlog leta bio na korak od Mančester junajteda, međutim, ne samo da je ostao u Atletiko Madridu, već je i produžio ugovor. Dogovoreno je tada da otkupna klauzula bude 100 miliona evra, a da od 1. jula 2018. bude duplirana na 200 miliona.

Iako je pre šest meseci bio pred vratima Old Traforda, situacija se u međuvremenu promenila, pa se 26-godišnji francuski napadač ove zime dovodi u vezu sa Barselonom. Navodno, Katalonci su već ponudili Madriđanima 110 miliona evra, jer ne žele da rizikuju i razmišljaju da li će Atletiko po završetku sezone zaista povisiti traženi iznos za Grizmana, prenosi ugledni novinar "Skaj sporta", Đanluka Di Marzio.

Ukoliko dođe do transfera, biće to drugi put ove zime da Barselona premašuje 100 miliona evra, pošto je iz Liverpula već doveden Filipe Kutinjo za 120 miliona evra, plus još 40 kroz bonuse.

Svesni da bi mogli da ostanu bez važnog igrača, "jorgandžije" su rešile da na vreme obezbede zamenu, a izbor je pao na Tomasa Lemara iz Monaka. On je, međutim, i na radaru Liverpula, koji traži zamenu za Filipea Kutinja.

Nema sumnje da predstoji velika borba za pomenute igrače, jer na Enfildu sigurno ne žele da im Barselona još jednom (ovaj put indirektno) pokvari planove...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC