• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdina borba sa vremenskim uslovima traje...

Autor mondo.rs

Ali je uprkos tome, atmosfera na treninzima je odlična.

  U sredu oblaci, pljusak i sunce, u četvrtak jak vetar i, opet, kiša. Fudbaleri Crvene zvezde na Kipru vode pravu borbu sa vremenskim uslovima, ali to ne remeti atmosferu u timu Vladana Milojevića.

"Tokom treninga je bilo dosta šale i na račun kiše koja je prestajala i ponovo počinjala da pada gotovo na svakih pet minuta tokom prepodneva", navodi se na klupskom sajtu u izveštaju sa jutarnjeg treninga u četvrtak.

Dan ranije igrači su imali slobodno popodne, pa su odmorniji nego inače izašli na teren.

"Ono što je našem stručnom štabu bilo najbitnije, jeste to da je teren FK Pafos odlično pripremljen i da loši vremenski uslovi ni na koji način nisu uticali na njega. Zahvaljujući tome trener Milojević je mogao da, sa svojim igračima, uspešno sprovede u delo sve planirane vežbe", piše u izveštaju na sajtu.

Fokus vežbi bio je na radu sa loptom i čuvanju poseda.

"Na kraju treninga Zvezdini prvotimci su trčali u grupama, a iako je reč o pripremnom periodu, oni su uz mnogo smeha napravili takmičenje. Svako je želeo da obeleženu distancu završi kao prvi u svojoj grupi", navodi se i posebno ističe da se novajlija El Fardu Ben odlično uklopio među nove saigrače.

"Ono što raduje, osim činjenice da su svi zdravi i da se dobro osećaju, jeste i to da se novajlije vrlo brzo uklapaju u ekipu, naročito Ben, koji je pokazao da, pored igračkih kvaliteta, ima pozitivan karakter i dobro se slaže sa svima. Članovi stručnog štaba izuzetno su zadovoljni onim što Ben pruža na terenu, a to je za sve naše navijače i najvažnije".

Pored doskorašnjeg napadača Olimpijakosa, u Zvezdu je ove zime stigao Stefan Hajdin, dok su klub napustili Brazilci Rikardinjo i Viveiros.

Prelazni rok je u toku, tako da se očekuje još dolazaka i odlazaka.

Inače, odvojen trening ovaj put imali su golmani, koji su radili pod nadzorom Dušana Gašića.

"Na svu sreću povrede nas zaobilaze, svi se odlično osećaju. Radim sa trojicom izuzetno iskusnih golmana koji su prošli već mnogo priprema, za njih ovo nije ništa novo. Izuzetno lepo sarađujemo, sve što se kao zadatak postavi pred njih maksimalno fokusirano i odrade. Odličan primer daju mladom Aleksandru Stankoviću, koji im već sada dobro parira. Ovaj prvi deo priprema je baziran na radu sa loptom, kao i na kombinaciji snage i izdržljivosti, uz nezaobilazne tehničko-taktičke elemente. Sa time ćemo završiti rad na Kipru, a kada pređemo u Tursku imaćemo situacione treninge", objasnio je Gašić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC