• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac bez Galešića u Istri

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Status Gorana Galešića još nije definitivno poznat u banjalučkom Borcu, ali sigurno je da kapiten crveno-plavih neće putovati u subotu u Medulin na "Arena kup 2018".

 FK Borac, Arena Kup 2018 Medulin, Igor Janković Izvor: MONDO/Nebojša Šatara
Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

  Kapiten crveno-plavih Goran Galešić je prije nekoliko dana dogovorio prelazak u Krupu, čak je i potpisao ugovor, međutim, na Gradskom stadionu su stopirali njegov transfer  zahtijevajući obeštećenje u iznosu od 10.000 evra, što tim iz kanjona Tijesno nije želio da plati.

SPISAK PUTNIKA U MEDULIN

Nemanja Trkulja, Nemanja Janičić, Marko Savatović, Branko Ojdanić, Bojan Puzigaća, Predrag Zekanović, Danijel Majkić, Omar Pašagić, Aleksandar Kondić, Aleksandar Radulović, Vladan Danilović, Ilija Danilović, Bojan Burazor, Stefan Dujaković, Armin Mahović, Mahir Karić, Mladen Veselinović, Miloš Čudić, Petar Kunić, Slaviša Maksimović, Miloš Žeravica, Dejan Glišić, Neven Bunić, Dejan Zarić, Goran Vukliš, Vladimir Arsić, Stanko Malinović.

Trener Banjalučana Igor Janković potvrdio je da Galešić neće putovati u subotu u Medulin, gdje će Borac nastupiti na "Arena kupu 2018".

"Ne bih mnogo govorio o slučaju Galešić. On je igrač Borca, ali neće putovati s nama u Istru. Više o svemu biće poznato za nekoliko dana. Kako stvari trenutno stoje, Galešić nije s ekipom i ne trenira", rekao je Janković.

Na pitanje ko će biti novi kapiten crveno-plavih, rekao je da još ništa nije odlučeno dok se ne razriješi Galešićev status, ali će sigurno u Medulinu, neko od trojice iskusnijih igrača ponijeti kapitensku traku.

"Tek naredni period će pokazati ko od naših momaka će zaslužiti da ponese kapitensku traku, a u Istri će je ponijeti neko od iskusnijih igrača".

Ekspedicija Borca brojaće 38 ljudi, od toga 27 igrača. Novo ime na spisku je Stanko Malinović iz šipovačke Gorice, koji je na probi, a sa banjalučkim timom će krenuti i mladi Vladimir Arsić, izdanak Borčeve škole.

"Nemamo problema sa povredama, svi su zdravi, postoje neke sitne upale tetiva. Nadamo se da ćemo kroz kontrolne mečeve se dobro uigrati pred proljećni dio prvenstva Bosne i Hercegovine".

Na "Arena kupu 2018" Borac će odigrati četiri pripremne utakmice, tri u grupi (Aluminij, Slaven Belupo i Inter Zaprešić) i jednu za plasman. Prva protiv slovenačkog Aluminija na rasporedu je već u nedjelju, potom u srijedu, 24. januara Borac igra meč drugog kola protiv Slaven Belupa, dok je u subotu 27. januara na programu posljednji susret u grupi protiv Intera.

Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Sve tri utakmice crveno-plavi će igrati u terminu od 15.00 časova.

"Turnir je jak, ekipe su kvalitetne i pružiće nam priliku da vidimo gdje i u kojem pravcu treba da idemo. Vjerujem da će nam se stvoriti jasnija slika da li trebamo dovesti neka nova pojačanja na pojedine pozicije. Mislim da ćemo po povratku u Banjaluku biti jasnija slika po pitanju igračkog kadra", dodao je Janković i naglasio da će Borac u Medulinu ostati do 1. februara.

Trener Banjalučana je istakao da je Borac u petak potpisao ugovor sa Fakultetom fizičkog vaspitanja i sporta s ciljem daljeg usavršavanja stručnih kadrova."Radićemo i dijagnostiku omladinskih kategorija i seniora. Ovo je svakako iskorak u radu".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC