• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kanga čeka Spartu, a Česi kaznu?

Autor mondo.rs

Nikola Stančiu je stigao u Prag, po svemu sudeći tamo će i vezista Crvene zvezde, ali bi klub mogao da se nađe u problemu zbog igrača sa kojima želi da se rastane.

 Kanga čeka Spartu, a Česi kaznu? Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Rumun Nikolae Stnačiu stigao je u Prag i već se slikao držeći dres svog novog kluba, Sparte. Iako je delovalo da neće dovoditi obojicu, čini se da su Česi rešili da, ipak, angažuju i Gelora Kangu.

Vezista iz Gabona i dalje je na Kipru sa Crvenom zvezdom, međutim, Sportski žurnal piše da je njegov menadžer otputovao u Prag da završi pregovore koji su se već poprilično odužili.

Da se crveno-beli pitaju, Kanga bi već uveliko trenirao sa Spartom koja je Beograđanima ponudila milion evra za transfer, ali je problem nastao oko fudbalerovih ličnih uslova. Navodno, traži platu od okruglo milion evra, a Sparta mu je ponudila 800 hiljada, ali i bonus za potpis ugovora. Videćemo da li će dve strane uspeti da se usaglase...

U međuvremenu, Sparta bi mogla da se nađe u velikom problemu zbog igrača sa kojima želi da raskine ugovore. U nameri da ubrzaju taj proces, Česi su im odredili da treniraju samostalno, van ekipe Andree Stramaćonija.

Iz Međunarodne asocijacije profesionalnih fudbalera, FIFPro, međutim, upozoravaju da se na taj način krši novo FIFA pravilo i upozoravaju da bi klub iz Praga mogao da snosi posledice zbog toga.


Među "odstranjenim" igračima su iskusni austrijski golgeter Mark Janko, zatim Kamerunac Žorž Mandžek i Džonatan Biabiani koji je doveden na pozajmicu iz Intera.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC