• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sve više ponuda za Markovića, šta kaže Liverpul?

Autor mondo.rs

U red za srpskog fudbalera sada stao i Bundesligaš...

Hoće li Lazar Marković napustiti "Enfild"?

Još od letos traje transfer saga srpskog fudbalera za koga nikako da na adresu Liverpula stigne "zadovoljavajuća ponuda". "Redsi" ne računaju na Lazara Markovića, ali isto tako ne žele da ga puste za sumu ispod 15 miliona evra, što je oko trećina novca koji su uložili u njega kada je dolazio iz portugalske Benfike.

Odbili su ponude Votforda i Kristal Palasa, zagonetno se priča o klubovima iz Kine, u priču se uključila moskovska Lokomotiva, a sada i jedan Bundesligaš.

Kako javlja "SWR Sport" iz Štutgarta, Hofenhajm je iznenada postao veoma zainteresovan za Lazara Markovića pošto su ostali bez dvojice ofanzivnih fudbalera; Sandra Vagnera koji je stigao u Bajern, odnosno Filipa Ohsa koji je u Bohumu.


Navodi se da Hofenhajm želi Markovića na pozajmicu do kraja sezone, a da bi onda u junu, po klauzuli iz ugovora, kupili brzonogog fudbalera.

Marković ove sezone nije odigrao niti jedan meč za Liverpul, a prethodnih godina odlazio je na pozajmice u Fenerbahče, Sporting iz Lisabona i Hal siti, ali to nije bilo dovoljno da bi neki od ovih klubova odlučio da ga angažuje.

Jasno je da ni Hofenhajm neće platiti sumu od 15 miliona evra, pa verovatno ostaje na tome da ubede Liverpul da ga puste za manje novca.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC