• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vuković nije u planovima Olimpijakosa

Autor mondo.rs

Ni novi trener Oskar Garsija ne računa na usluge srpskog defanzivca.

 Vuković nije u planovima Olimpijakosa Izvor: MN PRESS

Dugo su trajali pregovori Konjaspora i Olimpijakosa i na kraju je grčki šampion pristao da plati obeštećenje od dva miliona za Jagoša Vukovića koji je "viđen" kao starter.

Ipak, ništa od toga...

Povremeni reprezentativac Srbije odigrao je svega pet mečeva za crveno-bele u prvom delu sezonu, ako ne računamo Kup - poslednji još u 1. kolu prvenstva Grčke protiv Larise, a nije po ukusu ni novog trenera Oskara Garsije.

Španski trener nasledio je Takisa Lemonisa i postao treći trener Olimpijakosa ove sezone i odmah "precrtao" Vukovića koji ima dozvolu da ode.

"Skaj Italija" piše da je Verona "zagrizla" za srpskog štopera koji bi došao na pozajmicu do leta, a da bi onda otkupili Vukovića za 2,5 miliona evra, pa bi tako grčki klub čak i zaradio.

Videćemo i da li bi u tom slučaju Vuković morao da pristane na smanjenje plate pošto u Olimpijakosu na godišnjem nivou zarađuje 1.200.000 evra, a poznato je da italijanski klubovi koji nisu u vrhu tabele često ne izdvajaju toliki novac za plate.

Izvor: MN PRESS


Vuković (29) je karijeru počeo u Crvenoj zvezdi, a potom nosio dresove Rada, PSV-a, Rode, Vojvodine, Konjaspora i na kraju Olimpijakosa. Za reprezentaciju Srbije je odigrao 8 mečeva.

Primera radi u Veroni daleko najveći novac zarađuje napadač Đampaolo Pacini (2 miliona evra), dok je sledeći najplaćeniji Romula 800 hiljada evra.

Veroni je neophodno pojačanje u odbrani nakon odlaska Martina Kaseresa u Lacio, a od srpskih igrača u skorije vreme za ovaj klub sa severa Italije igrao je Boško Janković koji je plavo-žuti dres nosio tri sezone.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC