• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak Đoković: Moram da budem skromniji...

Autor mondo.rs

"Nisam igrao šest meseci...", podseća srpski teniser nakon treće pobede na Australijan openu.

Jedanaesti put u karijeri Novak Đoković ušao je u osminu finala Australijan opena.

Osvajač šest grend slem trofeja u Melburnu ostvario je i treću pobedu na ovogodišnjem turniru savladavši Alberta Ramos-Vinjolasa (3:0), a drugi put je već igrao na "Margaret Kort areni" i kaže da bi voleo da se ponovo vrati na ovaj teren, s tim da i dalje obožava "Rod Lejver arenu".

"Bila je pobeda u tri seta, ali je meč trajao dva i po sata. Morao sam da zaradim svaki poen. Znam da je Albert veliki fajter, da se bori za svaki poen... Možda nije agresivan kao neki, ali vraća svaki poen da iz svog forhenda diktiram igru i napadam", kazao je Novak Đoković nakon završetka meča u kome njegova pobeda nijednog trenutka nije dolazila u pitanju.


Ono što ipak i dalje brine su povrede i duga pauza pre turnira...


"Idem meč po meč, imao sam sjajna sećanja u poslednjoj deceniji u Ausstraliji i to se vraća svaki put kad sam u Melburnu, ali moram da budem i malo skromniji sa mojim očekivanjima ovde jer nisam igrao šest meseci. Zadovoljan sam kako trenutno igram!", dodao je on.

Naveo je da uživa da igra na Australijan openu, i da ljudi u ovom delu sveta obožavaju sport, naročito tenis koji je jedan od najpopularnijih na ovom kontinentu.


Sledeći rival je Čung, a Novak nije mnogo želeo da govori o medicinskom tajm-autu zatraženom na početku drugog seta zbog bola u predelu kula.

"Mečevi će biti sve teži, a igram protiv igrača koji je napravio veliki uspeh i pobedio Zvereva koji je u velikoj formi. Dobra stvar kod grend slema je što imamo dan pauze, pa ću to iskoristiti za treninge i odmor", zaključio je srpski as.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC