• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kerik završava karijeru, ali ostaje uz Murinja

Autor mondo.ba

Majklu Keriku je prošle godine dijagnostikovan nepravilan rad srca. U međuvremenu je ljekarskim postupkom riješio taj problem i sada se vratio treninzima i ne odustaje od povratka u "crveni" dres.

Majkl Kerik (36), vezni fudbaler Mančester junajteda, na kraju ove sezone završiće igračku karijeru i priključiti se trenerskom timu Žozea Murinja.

Ovu vijest potvrdio je i portugalski trener, koji je rekao da je Keriku ponuđena trenerska pozicija u klubu još u novembru 2017. godine.

Kada bude želio Kerik će postati dio našeg trenerskog tima. Imao je nekoliko mjeseci bez treninga. Sada se nalazi u drugoj sedmici trenažnog procesa sa timom. On je veoma važan igrač za nas. Mislim da je odluka da se oprosti na kraju sezone, a ne prošle sedmice, dobra za naš tim. Isto tako dobra odluka je za njega da završi sa igranjem fudbala, ne zbog povrede ili nekog drugog problema“, rekao je Murinjo i dodao:

“Tako smo svi u klubu srećni. Na kraju sezone očekujemo ga u trenerskom timu, osim ako ne promijeni odluku, ali u klubu bi bili srećni da ostane pri njoj. I ja bih bio srećan zbog njega da to uradi.“

Majkl Kerik je u Mančester junajted stigao 2006. godine iz Totenhema. Za “crvene đavole“ odigrao je 460 takmičarskih utakmica i postigao 24 gola. Nastupao je još za Vest Hem u kojem je počeo karijeru, Svindon i Birmingem. U dresu reprezentacije Engleske nastupio je 34 puta.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC