• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sudiju opčinio gol Čelsija, zaboravio na penale!

Autor mondo.rs

Na stadionu Brajtona viđena najljepša akcija u dosadašnjem dijelu Premijer lige, ali i nekoliko očiglednih sudijskih previda.

Prva pobjeda Čelsija u 2018. godini!

Nakon remija u duelima sa Arsenalom, Lesterom i Noričem (dva puta, mada su ih savladali "na penale"), ekipa Antonija Kontea vratila se na pravi kolosjek u odličnoj utakmici protiv Brajtona kojom je "otvoreno" 24. kolo Premijer lige.

Vidjeli smo tri gola, dve stative, odlične odbrane golmana i visok tempo u "otvorenoj" utakmici, ali i još jednu potvrdu da su sudije najveća mana šampionata Engleske.

BRAJTON - ČELSI 0:4 (0:2)
/Azar 3, 77, Vilijan 6, Mozes 89/

Činilo se da je meč riješen već u prvih šest minuta kada je nakon gola Edena Azara fantastičnu akciju u kojoj su Belgijanci, on i Miši Batšuaji, "petama" zaludeli i zbunili odbranu Brajtona i omogućili Vilijanu da postigne savršen gol, vjerovatno najljepši ove sezone...

Pogledajte!


Ali, kao da su "zbunili" i sudiju Džonatana Mosa..

Iskusni engleski arbitar "propustio" je da dosudi dva jedanaesterca nad Ezekjelom Skelotom u prvom poluvremenu, prvo kada ga je nogom "zakačio" Vili Kabaljero, a potom i kada ga je rukama povukao Timue Bakajoko.

Neće ni u Čelsiju biti najzadovoljniji pošto su "skakali" i oni nakon pada Edena Azara krajem prvog poluvremena.

Zbog suspenzija su ovaj meč propustili Pedro i Morata, zbog povreda Kurtoa, Kejhil, Drinkvoter i Fabregas, a nova briga za Antonija Kontea je i Andreas Kristensen koji je morao iz igre zbog povrede glave na isteku sat vremena fudbala.

U nastavku je publika više "skakala" nakon lijepih poteza igrača, pa se na izvrsni refleks Kabaljera u prvom poluvremenu nadovezala i stativa koja je zaustavila šut Propera, ali je ona "čuvala glavu" i na suprotnoj strani Metu Rajanu kada je na njoj "stao" šut Vilijana.

Uprkos dobrom meču za australijskog golmana, Čelsi je "prevazišao" pritisak domaćina, a onda preko Azara i Mozesa postigao još dva gola.


PREMIJER LIGA 24. KOLO:

Brajton - Čelsi 0:4 (0:2)
/Azar 3, 77, Vilijan 6, Mozes 89/

Arsenal - Kristal Palas (16.00)
Barnli - Mančester junajted
Everton - VBA
Lester - Votford
Stouk - Hadersfild
Vest Hem - Bornmut
Mančester siti - Njukasl (18.30)

u nedelju:

Sautempton - Totenhem (17.00)

u ponedeljak:

Svonsi - Liverpul (21.00)

TABELA: Mančester siti 62, Mančester junajted 50, Čelsi (+1) 50, Liverpul 47, Totenhem 44, Arsenal 39, Barnli 34, Lester 31, Everton 27, Votford 26, Vest Hem 25, Kristal Palas 25, Bornmut 24, Hadersfild 24, Njukasl 23, Brajton (+1) 23, Sautempton 21, Stouk 20, VBA 19, Svonsi 17.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC