• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Votford izgubio 15 miliona, bodove i trenera

Autor mondo.rs

U bizarnom saopštenju Votforda indirektno je za destabilizaciju kluba i otkaz treneru Marku Silvi "optužen" i Everton. Nasljednik stiže iz Rusije.

Votford nije imao strpljenja ni za Marka Silvu, pa je sve iznenadio ove nedjelje kada je odlučio da portugalskom menadžeru, koji ekipu ostavlja na 10. mjestu, uruči otkaz.

Kontoverzna italijanska porodica Poco, koja istovremeno upravlja i Udinezeom, nastavlja trend smjena trenera, a ovoga puta za to je, indirektno optužila Everton, ekipu koja je nakon otkaza Ronaldu Kumanu "napala" upravo Marka Silvu.

Votford je tada odbio čak i 15.000.000 evra za rastanak sa trenerom koji je tim preuzeo nakon odlaska iz Hal sitija, a u taboru "stršljenova" smatraju da je to destabilizovalo čitavu ekipu.

U saopštenju u kome se čak ni iz kurtoazije nisu zahvalili svom "dosadašnjem menadžeru na urađenom i poželjeli mu sreću u nastavku karijere", objašnjava se da bi Silva i dalje bio trener Votforda da nije bilo "prilaska" iz protivničkog tabora njihovom treneru.

Votford je igrao veoma dobar fudbal kod Portugalca, ali je u velikoj krizi rezultata i ostvario je samo jednu pobjedu u prethodnih 11 mečeva pritom izgubivši čak osam susreta.

Prema saznanjima "Skaj Sportsa" već je poznat nasljednik Marka Silve i to će biti Havi Garsija (47) koji je do sada vodio Rubin iz Kazanja. Španski stručnjak počeo je u mlađim kategorijama Viljareala, a onda preko Ponntevedre, Kadiza, Olimpijakos Voloua, Kerkire, Almerije, Osasune i Malage stigao do ruskog tima sa kojim je bio deveti.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC