• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sve bizarnije Čelsijeve mete: Napadač Barnlija?

Autor mondo.rs

Antonio Konte želi napadača koji je snažan i dobro igra glavom, pa će se tako, ukoliko propadne transfer Edina Džeka, okrenuti pomalo i bizarnim rešenjima koja ne ulivaju nadu navijačima Čelsija.

Antonio Konte je tokom ovog prelaznog roka već dobio Rosa Barklija, ali u narednih deset dana želi i još jednog levog beka, a važnije - snažnog špica koji dobro igra glavom!

Istina, Čelsi je na korak od dovođena Edina Džeka (i Emersona Palmijerija) iz Rome, s tim da je potrebno da se dve strane dogovore oko još nekoliko detalja, ali ukoliko ne bude ništa od toga - Italijan ima nove ideje.

Prvo se u vezu sa Čelsijem dovodio Endi Kerol (Vest Hem) od koga se odustalo zbog povrede, potom se u medijima neočekivano pojavilo ime veterana Pitera Krauča (Stouk), još uvek se "stidljivo" govori o letošnjoj meti Fernandu Ljorenteu (Totenhem), a da li zbog "utvrđivanja profila" igrača koje traži Konte, ili zbog stvarnog interesa, Čelsi je sada spojen i sa nekim...čudnim imenima.



"Skaj Sports" prenosi da je nova meta napadač Ešli Barns iz Barnlija, koji je pravi "sidraš" uprkos tome što nije naročito visok (1,83).

Engleski napadač postigao je svega tri gola ove sezone u Premijer ligi za Barnli, prethodne je dao ukupno šest, i može se reći da nije špic koga odlikuju dobre brojke. Dres Barnlija nosi već pet sezona, a prethodno je igrao za Brajton i Plimut, ali i mnoge timove iz nižih liga poput Torkija, Salisburija i Oksforda.



Drugo ime koje se u toku dana "pojavilo" u britanskim medijima je Islam Slimani iz Lestera koji je prošle sezone skupo plaćen Sportingu, ali se nije uklopio u "lisice" kod kojih trenutno ima ulogu rezerviste.

Sve i dalje zavisi od dolaska Edina Džeka, čak i odlaska Mišija Batšuaija, a koliko su sve iznenadila imena koja želi Konte - napravljena je i šala sa snažnim Adebajom Akinfenvom.

Verovatno najjači špic na Ostrvu, najviše zbog velikog broja kilograma, koga su navijači prozvali "Zver" oglasio se na Twitteru kada ga je jedan šaljivi nalog označio kao novog napadača "plavaca". Akinfenva, napadač Vikomba, odgovorio je da nije zainteresovan.

Razlog? Konte ne dozvoljava piletinu na treningu...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC