• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kad se Betis probudio, Barsa se već igrala!

Autor mondo.rs

Parirali su zeleno-beli Barseloni dobrih sat vremena, ali to je bilo nedovoljno da bi izbegli čak i ubedljiv poraz. Na kraju - katastrofa!

Barselona u ovom trenutku deluje nezaustavljivo.

Betis je odlično parirao Kataloncima gotovo sat vremena na svom "Benito Viljamarinu", ali je i to bilo nedovoljno da bi izbegli čak i ubedljiv poraz. Pet minuta loše igre "razvuklo" se na deset, a onda i na čitavih pola sata u kojima je tim iz Sevilje u potpunosti razbijen.

Jedina loša stvar za Ernestea Valverdea iz ovog meča jeste nova povreda Tomasa Fermalena koji je posle mnogo vremena "uhvatio ritam" i igrao dobro, ali će opet na bolovanje.

BETIS - BARSELONA 0:5 (0:0)

Početak katastrofe najavio je sveže ofarbani Ivan Rakitić u 59. minutu kada je "zaspala" odbrana Betisa, pa je Hrvat nakon izuzetnog pasa Luisa Suareza pretrčao dobrih 30 metara pre nego što je rutinski matirao Adana.

Slična stvar desila se i u 64. minutu samo što je sada Serhio Buskets "opljačkao" jednog igrača Betisa i dodao Mesiju koji je pretrčao znatno manju distancu i povisio na 2:0.


Već u 69. minutu Luis Surez je pogodio na centaršut Rakitića, Leo Mesi je u 80. nanizao nekolicinu igrača i postigao svoj drugi gol, da bi se Urugvajac u nadoknadi vremena upisao još jednom za svoj deseti gol u poslednjih sedam mečeva za Barselonu.

Dobra stvar za Betis je to što su po jednu svoju šansu, u tih njihovih kriminalnih pola sata, promašili Đerar Delofeu i Leo Mesi, s tim da je Argentinac imao "bezbroj" driblinga.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC