• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bombama po PSŽ-u, Nejmarovih nije bilo! (VIDEO)

Autor mondo.rs

Tri gola u uzbudljivom derbiju francuskog šampionata - ne zna se koji je lepši od kog!

Fantastična fudbalska predstava u derbiju šampionata Francuske!

Lion je uspeo da nanese drugi poraz šampionu Pari sen Žermenu pogotkom Memfisa Depaja u 94. minutu kada je Holanđanin primio loptu na levom boku, ušao u sredinu, a onda desnom nogom "razneo" mrežu Alfonsa Areole.



Bio je ovo još jedan meč u kome nije bilo Nejmara iz nedovoljno poznatih razloga (navodno sitna povreda) koje će dodatno uzdrmati klupu Unaiju Emeriju.

LION - PSŽ 2:1 (1:1)

Pogodak nekadašnje nade PSV-a i Mančestera junajteda nije bio jedini velelepni na ovom meču pošto su prethodno "sevale i levice".

Prvo je Nabil Fekir još jednom potvrdio potencijal pametnim slobodnjakom u 2. minutu kada je Oreola ostavio jednog igrača u živi zid i "cenio" da će ovaj centrirati, ali umesto toga je Francuz snažno šutirao i gledao uzaludno bacanje svog sunarodnika po prebrzu loptu.

Projektil je ispalio i Lajvin Kurzava u nadoknadi prvog poluvremena kada je Dani Alves prošao po desnoj strani i našao "suprotnog beka" na visini penala.

Alves ipak nije završio meč zbog direktnog crvenog kartona u 57. minutu kada je glavni sudija izvadio žuti karton, ali nakon brazilčevog "urlanja" u njegovo lice predomislio se i odlučio da posegne za drastičnijom merom. Meč nije završio ni Kilijan Mbape koji je zbog povrede zamenjen u 36. minutu posle sudara sa golmanom Antonijem Lopešom.

TABELA: PSŽ 56, Lion 48, Marsej 47, Monako 46, Nant 34, Nica 34, Monpelje 31, Ren 31, Gengan 29, Straszbur 27, Kan 27, Bordo 26, Amjen 25, Dižon 25, Troa 24, Sent Etjen 23, Anže 22, Lil 22, Tuluz 20, Mec 15.

LION - PSŽ
Izvor: YouTube

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC