• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Azar se javio: Šta će nam Džeko?

Autor mondo.rs

Ne samo da se "desetka" Čelsija suprotstavila dovođenju novog centarfora, već je dovela u pitanje i namjeru Kontea da dovede "target" centarfora.

Ne samo protiv dolaska Edina Džeka (ili nekog drugog), već i protiv ideje o tome da je problem Čelsija taj što nema takozvanog "target man" napadača.

Najbolji fudbaler Čelsija Eden Azar izjavio je da njegovom timu nije potreban Edin Džeko, pošto u napadu već ima Alvara Moratu i Mičija Batšuaija, a onda doveo u pitanje i stav menadžera, Antonija Kontea, koji insistira na dovođenju visokog i snažnog centarfora (kakvog je ljetos otpisao - Dijega Koštu).

Britanski i italijanski mediji prenijeli su da je Čelsi blizu kompletiranja transfera dvojca iz Rome Džeka i Emersona Palmijerija za ukupno 60 miliona evra.

"Srećan sam sa postojećim sastavom. Sve zavisi kako igraš. Imamo dobre napadače Alvara i Mišija, a čak mogu i ja da budem na toj poziciji. Zato mislim da nam nije potrebno pojačanje. Kada promašujemo ljudi govore da nam je potreban napadač, a kada smo raspucani onda smo najbolji napadači u ligi i niko ne traži pojačanje", rekao je Azar za "Evening Standard".

/Romano: Džeko se vraća u Premijer ligu/

/I Barnli ima napadača za Čelsi?/

Kao pravi primjer naveo je Mančester siti, najbolji tim Premijer lige ove sezone na osnovu tabele, ali i mišljenja Belgijanca.

"Mančester siti je najbolji tim, a ima samo dva napadača na raspolaganju, Gabrijela Žezusa i Serhija Aguera i oni nisu veliki, odnosno nisu 'target man'. Jednostavno je, sve zavisi koji stil forsiraš. Ako želiš duge lopte potreban ti je "target men", a za čuvanje lopte i pas onda niže fudbalere", objasnio je Azar.

Čelsi je u engleskom prvenstvu dao 45 golova na 24 utakmice, skoro dva pogotka po meču u proseku, i nalazi se na četvrtom mjestu sa 50 bodova, 15 manje od lidera Sitija.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC