• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kakva DVA pojačanja Partizana!

Autor mondo.rs

U danu kada je Vladimir Stojković odlučio da produži ugovor sa crno-bijelima, trener Miroslav Đukić dobio je i dugo očekivanog novajliju u navali.

 FK Partizan - Vladimir Stojković produžio ugovor, dolazi Đorđe Ivanović Izvor: MONDO

Dva pojačanja u jednom danu za crno-bijele!

Na vijest o tome da je Vladimir Stojković odlučio da se skrasi u Partizanu, uprkos nagovještajima da bi na proljeće mogao da brani za drugi klub, MONDU je i u Beogradu i u Subotici potvrđeno da je sklopljen dogovor oko transfera u Humskoj dugo očekivanog Đorđa Ivanovića.

"Nisam siguran da li je igrač završio sve oko prelaska, ali tačno je da je u Spartak stigla ponuda za njega. On nije u autobusu kojim je ekipa krenula na pripreme", preneo je izvor našeg portala blizak subotičkom klubu.

Dakle, 22-godišnji napadač rodom iz Vukovara, koji je jesenas debitovao i za "A" reprezentaciju Srbije, takođe će krenuti iz Subotice ka Beogradu, ali ne na aerodrom, već na ljekarske preglede poslije kojih bi trebalo da se obaveže na četvorogodišnju vjernost crno-bijelima. Izvor Monda iz vrha FK Partizan navodi da je Spartak prihvatio ponudu od 400.000 evra uz 20 procenata od naredne prodaje strijelca 11 golova ove sezone u Superligi.

Naš portal je i najavio da bi Ivanović mogao da isprati dojučerašnje saigrače na put.

Poslije niza odlazaka (i samo jednog zvaničnog dolaska - Slobodan Urošević, odnosno jednog izvjesnog - Jurij Vakulko), navijači Partizana dočekali su vijesti koje svakako više vole, a koje se tiču onih koji će igrati za klub u narednom periodu.

U tom smislu, kao pojačanje može se smatrati i reprezentativni golman, Stojković, s kojim se nedeljama dugi pregovori privode kraju, objavio je "Sportski žurnal", pozivajući se na izjavu jednog od njegovih menadžera, crnogorskog biznismena Radojice Božovića.

Stojković je jedna od najvažnijih karika u timu Partizana, a posle odlazaka Leonarda, Uroša Đurđevića i zadnjeg veznog Evertona, ostao je među poslednjima koji uliva poverenje saigračima i navijačima i koji uživa veliku podršku.

Lomio se Stojković. Najavljivao je da će, možda, otići, ali i da bi se, svakako, jednog dana vratio u Partizan, koji je po povratku, u avgustu prošle godine, nazvao "svojim klubom. Zauvek".

Stojković: Osećam da mogu da branim još 4-5 godina


Čelnici Partizana bili su optimistični u vezi sa razgovorima sa Stojkovićem.

"Stojković je igrač Partizana do juna, probaćemo da produžimo ugovor sa njim", rekao je poslovni direktor Miloš Vazura u više navrata prethodnih dana.

Nadu navijačima da će ipak ostati ulila je Stojkovićeva izjava od pre desetak dana: "Moja želja da ostanem je nesporna".

I konačno su se dogovorili - Stojković bi trebalo da potpiše novi, četvorogodišnji ugovor, što bi moglo da znači da će karijeru završiti u Partizanu (sada ima 34 godine).

Osim Stojkovića, Partizan ima još dvojicu golmana - Nemanju Stevanovića (za koga se priča da će se, možda, preseliti na Banjicu, u Rad), i Marka Jovičića. Filip Kljajić je otišao na pozajmicu u grčki Platanias.

- PRELAZNI ROK u PARTIZANU -

OTIŠLI: Mohamed el Munir, Petar Đuričković, Saša Marjanović, Lazar Ćirković, Alen Stevanović, golman Filip Kljajić(pozajmica),Teofilus Solomon, Everton Luiz...

DOŠLI: Slobodan Urošević (bek, kruševački Napredak).

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC