• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čung: Nemam pojma kako sam pobijedio Novaka

Autor mondo.rs

Mladi teniser iz Južne Koreje poslije najvećeg podviga u karijeri priznao da je Đokovića dobio "njegovim oružjem"

Hjeon Čung napravio je veliku senzaciju na Australijan Openu, nakon što je poslije Saše Zvereva, četvrtog tenisera svijeta, sa Australijan opena eliminisao i šestostrukog osvajača pehara u Melburnu.

"Pobijedio sam, ali nemam pojma kako! Stvarno ne znam na koji način. Čast mi je bila što sam uoopšte igrao sa Novakom, a veoma sam zadovoljan što sam uspio i da ga pobijedim", rekao je poslije velikog trijumfa i prvog plasmana u četvrtfinale grend slema 21-godišnji Čung.

33
Izvor: YouTube

On je priznao da je Đokovića nadigrao njegovim oružjem.

"Mnogi mi kažu da sam 'Novakov copy – paste'. Istina je da sam kao mlađi kopirao njegovu igru, jer mi je bio jedan od teniskih idola", dodao je teniser iz Južne Koreje, koji će poslije Australijan opena popraviti plasman na ATP listi na kojoj trenutno zauzima 58. mjesto.

Čung nastavlja da živi svoj san i imaće veliku šansu da napravi i korak dalje, jer će mu rival za prolaz u polufinale biti Tenis Sandgren, 97. igrač svijeta, koji je iznenadio Dominika Tima.

"Nadam se da ćemo obojica prikazati dobar tenis na tom meču. Radujem se unaprijed", naveo je Čung i zahvalio se svom timu na velikoj podršci.

Hjeon Čung sada je izjednačio skor u međusobnim duelima sa Novakom Đokovićem, što je podatak kojim se rijetko koji teniser može pohvaliti. Srbin je prethodno slavio u njihovom prvom duelu, odigranom prije dvije godine, takođe u Melburnu, isto u tri seta - 6:3, 6:2, 6:4.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC