• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stojković u Partizanu još ČETIRI GODINE! (FOTO)

Autor mondo.rs

Partizan rešio pitanje golmanske pozicije do 2022. godine! "Moja ljubav prema Partizanu se nikada nije dovodila u pitanje!", rekao on par minuta posle potpisivanja ugovora.

 Stojković u Partizanu još ČETIRI GODINE! (FOTO) Izvor: FK Partizan/MONDO

Vladimir Stojković i Partizan nastavljaju zajedno!

Reprezentativni čuvar mreže crno-belih je posle dugih pregovora ipak pristao da ostane u redovbima srpskog šampiona i da produži ugovor.

Stojković je upravo potpisao novi, četvorogodišnji ugovor. To će značiti da Stojković, ako ostane do kraja ugovora, zapravo, vrlo verovatno, i završiti karijeru u Partizanu, jer će tada imati 38 godina.

FIFA će Partizanu na ime obeštećenja zbog učešća Vladimira Stojkovića na Svetskom prvenstvu u Rusiji tokom leta uplatiti 275.000 dolara.

"Prezadovoljan sam potpisanim ugovorom", izjavio je Stojković samo par minuta nakon što je stavio paraf na novi četvorogodišnji ugovor.

"Moja ljubav prema klubu i želja da ovde ostanem nikada nisu dovođeni u pitanje i stoga sam posebno srećan što sada najbolje fudbalske, odnosno golmanske godine mogu da pružim Partizanu! Zajedno smo započeli mnogo toga, već ispisali stranice istorije, a siguran sam da će novi 'listovi' sa uspesima Partizana tek biti popunjeni! Idemo u Evropu, branimo 'duplu krunu' i to nam svima daje posebnu motivaciju", poručio je "Stojke".

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE STOJKOVIĆA U PARTIZANU

Stojković je jedna od najvažnijih karika u timu Partizana, a posle odlazaka Leonarda, Uroša Đurđevića i zadnjeg veznog Evertona, ostao je među poslednjima koji uliva poverenje saigračima i navijačima i koji uživa veliku podršku.

Lomio se Stojković. Najavljivao je da će, možda, otići, ali i da bi se, svakako, jednog dana vratio u Partizan, koji je po povratku, u avgustu prošle godine, nazvao "zauvek svojim klubom". 

Stojković: Osećam da mogu da branim još 4-5 godina

Čelnici Partizana bili su optimistični u vezi sa razgovorima sa Stojkovićem.

"Stojković je igrač Partizana do juna, probaćemo da produžimo ugovor sa njim", rekao je poslovni direktor Miloš Vazura u više navrata prethodnih dana.

Nadu navijačima da će ipak ostati ulila je Stojkovićeva izjava od pre desetak dana: "Moja želja da ostanem je nesporna". 

Osim Stojkovića, Partizan ima još dvojicu golmana - Nemanju Stevanovića (za koga se priča da će se, možda, preseliti na Banjicu, u Rad), i Marka Jovičića. Filip Kljajić je otišao na pozajmicu u grčki Platanias.

PRELAZNI ROK U PARTIZANU: Gde još "škripi"

- PRELAZNI ROK u PARTIZANU -

OTIŠLI:Mohamed el Munir,Petar Đuričković,Saša Marjanović,Lazar Ćirković,Alen Stevanović, golmanFilip Kljajić (pozajmica),Teofilus Solomon,Everton Luiz...

DOŠLI:Slobodan Urošević(bek, kruševački Napredak), Jurij Vakulko (vezista), Đorđe Ivanović (ofanzivni vezista/napadač).

Vladimir Stojković - produžio ugovor.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC