• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Džeko će biti u timu Rome"

Autori mondo.ba Autori Anadolija

"Kako sada stvari stoje Džeko će početi sutrašnju utakmicu, čak iako budemo morali izvršiti procjenu njegovog mentalnog stanja", rekao trener Rome Euzebio Di Frančesko.

  Euzebio Di Frančesko, trener Rome, demantovao je u utorak medijske navode da će u srijedu protiv Sampdorije u duelu Serije A iz sastava izostaviti Edina Džeku, jer je napadač Bosne i Hercegovine blizu prelaska u londonski Čelsi.

"Kako sada stvari stoje, Džeko će početi sutrašnju utakmicu, čak iako budemo morali izvršiti procjenu njegovog mentalnog stanja. Htio sam da ga ostavim na miru do danas. Razgovaraću s njim, ali za sada računam na njega. Nakon toga, zajedno ćemo odlučiti. Jedino što je fer jeste da Romin igrač može da igra. Sve nakon toga ćemo zajedno procijeniti", izjavio je Di Frančesko.

Prema tvrdnjama dobro obaviještenih i uglednih italijanskih medija, Džeko bi u Čelsiju trebao imati godišnju platu u iznosu od šest miliona evra, što je za milion i po više nego u Romi.

Osim za Romu kapiten reprezentacije BiH tokom karijere igrao je za Željezničar, Usti nad Labem, Teplice, Volfsburg i Mančester siti iz kojeg je 2015. godine prešao u rimski klub.

Za "vučicu" odigrao je 117 službenih utakmica i postigao 61 gol.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC