• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stiže bogata ponuda za Salaha

Autor mondo.rs

Predsednik egipatskog fudbalskog saveza veruje da će njegov zemljak od leta igrati na stadionu "Santjago Bernabeu".

Hani Abo Rida rekao je sportskom listu "Estadio Deportivo" da po završetku sezone očekuje "napad" Real Madrida na ofanzivca Liverpula Mohameda Salaha.

"Postoji realna mogućnost da Salah sledeće sezone zaigra za Real. Španci će na leto poslati Liverpulu veliku, veliku ponudu. Bio bi to sjajan transfer i za egipatski fudbal, pošto je Real veoma popularan klub", rekao je predsednik fudbalskog saveza Egipta.

Salah je ove sezone dao 24 gola i devet puta asistirao na 31 meču Premijer lige i Lige šampiona, tako da se može reći da igra u životnoj formi.

Realovoj napadačkoj liniji biće potrebna pojačanja, čak i ako ostanu svi igrači iz postojećeg sastava, a dileme postoje bar oko trojice (Benzema, Ronaldo, Bejl). Podsetimo da će transfer Edena Azara najverovatnije ostati samo san "kraljevića", s obzirom na to da je Belgijanac izjavio da će ubrzo potpisati novi ugovor sa Čelsijem.

Liverpulu posle prodaje Kutinja Barseloni ne bi prijalo da posle šest meseci izgubi još jednog igrača na kome se baziraju ambicije kluba, ali Real je Real...

Salah je na Enfild stigao prošlog leta iz Rome za 42 plus osam miliona evra, a prethodno je igrao za Fiorentinu, Čelsi i Bazel.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC