• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iliev i Đukić predstavili novo pojačanje Partizana

Autor mondo.rs

"Radi se zaista kvalitetnom igraču i naša očekivanja su velika", rekao je trener, sa čim se složio i sportski direktor: "Pregovori su bili zahtevni, ali smo na kraju uspeli".

 Iliev i Đukić predstavili novo pojačanje Partizana Izvor: MN PRESS

Ono što je Mondo u ponedeljak najavio, sportski direktor Partizana Ivica Iliev potvrdio je dan kasnije: mladi ukrajinski fudbaler Juri Vakulko novi igrač crno-belih.

"Izuzetno sam zadovoljan. Pregovori su bili zahtevni, ali smo na kraju uspeli da, pored mnogo zainteresovanih klubova, budemo brži i za igrača najinteresantniji", rekao je Iliev za klupsku televiziju.

Iliev je naveo da je Vakulko, kapiten mlade reprezentacije Ukrajine, "veliki potencijal ukrajinskog fudbala" i "igrač koji je budućnost Partizana".

"Radi se zaista kvalitetnom igraču i naša očekivanja su velika. Može da igra na nekoliko pozicija. Dobili smo veoma kvalitetnog igrača... Smatramo da je i on izabrao pravi klub, jer će sa nama mnogo napredovati i da će moći izraste u vrhunskog igrača", rekao je trener Partizana Miroslav Đukić.

Vakulko je u Partizan stigao kao slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa Dnjeprom, a po navodima beogradskih medija, potpisaće četvorogodišnji ugovor.

Juri Vakulko sutra će i zvanično biti predstavljen kao novi igrač Partizana, a potom će sa ekipom otputovati na Kipar na pripreme.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC