• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Glavno oružje SAD - servis! Šansa Srbije - singl

Autor mondo.rs

Selektor Nenad Zimonjić najavio je predstojeće Dejvis kup okršaje srpskih i američkih tenisera u Nišu.

 Nenad-Zimonjic-selektor-o-Srbija-SAD-Dejvis-kup Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Dejvis kup reprezentacija Srbije dočekuje susret protiv selekcije SAD sa osnovnom ambicijom da od 2. do 4. februara pruži sve što može.

Ako se ukaže šansa za veliki trijumf, izabranici Nenada Zimonjića dobiće instrukcije kako da reaguju, a selektor dan uoči žreba misli da su mečevi u sinlgu najveće šanse njegove ekipe u osmini finala .

Bez obzira na to što su prema rang listi Amerikanci favoriti u pojedinačnim duelima, Zimonjić je ocenio da će Dušan Lajović i Laslo Đere imati šanse da iznenade protivnika, ko god bio preko puta mreže.

"Biće to izuzetno težak zadatak i za Lajovića i za Đerea, ali mislim da je tu naša najveća šansa - da se dobiju mečevi u singlu", rekao je Zimonjić na konferenciji za novinare.

On je kazao da su Amerikanci, što se dubla tiče, apsolutni favoriti.


"Oni imaju Rajna Harisona koji je prošle godine osvojio Rolan Garos. Imaju i Stiva Džonsona koji je osvojio bronzanu medalju u Rio de Ženeiru", istakao je Zimonjić.

Prema njegovim rečima, šljaka je najbolji izbor za mečeve protiv američkih tenisera, jer se oni na njoj najlošije snalaze.

"Njihovo glavno oružje je servis, i ukoliko uspete prve dve, tri lopte da smirite i da poen krene, onda ste u prednosti", rekao je Zimonjić.

On je dodao da će Džon Izner svakako biti nezgodan protivnik za naše igrače, jer se dobro snalazi na svakoj podlozi, a na šljaci je pobedio Rodžera Federera u Švajcarskoj. Zimonjić je ponovio da neće igrati više za reprezentaciju, osim u slučaju povrede srpskih tenisera, kojih "hvala Bogu nema".

"Dobiće šansu igrači koji nisu nikada bili u timu. To je velika šansa za njih i mogu samo da požele takav debi za reprezentaciju", izjavio je Zimonjić.

Žreb za mečeve prvog kola Dejvis kupa između Srbije i SAD održaće se sutra. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC