Želiš da ona kraj tebe "poludi"? Ovako...

Autor:

Uz ovih nekoliko saveta sigurno ćeš aktivirati njenu "divlju" stranu.

Donji veš

Kupi joj donji veš, ali onaj koji ti želiš, koji se tebi sviđa. Ona će ga makar jednom obući. Diskretno se raspitaj za veličinu koja joj odgovara i nemoj da štediš - dobar veš "dobro" košta.

Takođe, ne nasedaj na marketinški trik da se radi o modelu univerzalne veličine - ne želiš da se tvoja draga sramežljivo uvuče u krevet u vešu koji joj je mali ili prevelik, već da se ponosno šepuri pred tobom.

U obzir dolaze i čarape, halteri i korseti. Izbor je veliki, na tebi ja odlučiš u čemu želiš da je vidiš, odnosno čime da provociraš njenu vatrenost.

Organizuj takmičenje

Probudi njen takmičarski duh - predloži joj neku igru poput striptiza, plesa, kartanja u skidanje... Avantura zbog prelaska sopstvenih granica će vas oboje ostaviti bez daha.

To su trenuci koji ostaju u pamćenju i kasnije dodatno podstiču maštu, pružajući vam istovremeno povod da se slatko nasmejete svojoj odvažnosti. Seksualne igre na javnom mestu ili kod kuće mogu biti veoma zabavne i uspešno začiniti vaš seksualni život.

Neka te se zaželi

Pokušaj da je nateraš da se zaželi seksa. Uzdržavaj se neko vreme od vođenja ljubavi, ali je sve to vreme zadirkuj - tako će misliti na seks, a neće ga imati. Možda će zbog toga početi da obleće oko tebe i da ti predloži i ono čega se do sada stidela.

Nežni dodir u prolazu, provokativne SMS i druge poruke, poklon sa erotskom konotacijom... mogu da nagoveste "šta bi bilo kad bi bilo" i da nateraju tvoju partnerku da prekine igru i uzme stvar u svoje ruke.

Hvali je

A kada već dođete do kreveta - ohrabri je. Reci joj da divno izgleda, ali i da "kao da ti čita misli" i zna kako da zadovolji sve tvoje želje. Šapni joj da ti nikada i nije bilo kao sada sa njom...

Držimo ti palčeve!

Tagovi:

Ostale vijesti