Želiš da ona kraj tebe "poludi"? Ovako...

Autor:

Uz ovih nekoliko saveta sigurno ćeš aktivirati njenu "divlju" stranu.

Želiš da ona kraj tebe "poludi"? Ovako... Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Donji veš

Kupi joj donji veš, ali onaj koji ti želiš, koji se tebi sviđa. Ona će ga makar jednom obući. Diskretno se raspitaj za veličinu koja joj odgovara i nemoj da štediš - dobar veš "dobro" košta.

Takođe, ne nasedaj na marketinški trik da se radi o modelu univerzalne veličine - ne želiš da se tvoja draga sramežljivo uvuče u krevet u vešu koji joj je mali ili prevelik, već da se ponosno šepuri pred tobom.

U obzir dolaze i čarape, halteri i korseti. Izbor je veliki, na tebi ja odlučiš u čemu želiš da je vidiš, odnosno čime da provociraš njenu vatrenost.

Organizuj takmičenje

Probudi njen takmičarski duh - predloži joj neku igru poput striptiza, plesa, kartanja u skidanje... Avantura zbog prelaska sopstvenih granica će vas oboje ostaviti bez daha.

To su trenuci koji ostaju u pamćenju i kasnije dodatno podstiču maštu, pružajući vam istovremeno povod da se slatko nasmejete svojoj odvažnosti. Seksualne igre na javnom mestu ili kod kuće mogu biti veoma zabavne i uspešno začiniti vaš seksualni život.

Neka te se zaželi

Pokušaj da je nateraš da se zaželi seksa. Uzdržavaj se neko vreme od vođenja ljubavi, ali je sve to vreme zadirkuj - tako će misliti na seks, a neće ga imati. Možda će zbog toga početi da obleće oko tebe i da ti predloži i ono čega se do sada stidela.

Nežni dodir u prolazu, provokativne SMS i druge poruke, poklon sa erotskom konotacijom... mogu da nagoveste "šta bi bilo kad bi bilo" i da nateraju tvoju partnerku da prekine igru i uzme stvar u svoje ruke.

Hvali je

A kada već dođete do kreveta - ohrabri je. Reci joj da divno izgleda, ali i da "kao da ti čita misli" i zna kako da zadovolji sve tvoje želje. Šapni joj da ti nikada i nije bilo kao sada sa njom...

Držimo ti palčeve!

Tagovi:

Ostale vijesti