Da li si „Opuštencija“ ili si „Standardica“?

Autor:

Saznaj sve o najnovijim m:tel tarifnim modelima za prepaid

0
A- A A+
Foto: Promo

Od 15. januara 2018. godine, prepaid Frend dobio je novo ime – Dopuna, a svim m:tel Dopuna korisnicima, umjesto osnovnog tarifnog modela, sada su dostupni tarifni modeli „Opuštencija“ i „Standardica“.

Ovi novi Dopuna tarifni modeli osmišljeni su tako da ti omoguće jednostavno, brzo, ali i sigurno korišćenje mobilnog interneta. Upravo to je i najveća razlika između ova dva tarifna modela.

A da li si ti više „Opuštencija“ ili „Standardica“ saznaj u nastavku.

Opuštencija tarifni model namijenjen je onim korisnicima koji povremeno koriste mobilni internet i to isključivo putem kupovine tarifnih opcija ili tarifnih planova.

U slučaju kupovine tarifne opcije, internet koristiš do isteka kupljene opcije ili potrošene internet kvote u okviru kupljene tarifne opcije, nakon čega korišćenje interneta možeš da nastaviš tek kupovinom nove tarifne opcije.

Standardica je namijenjena svima onima koji uživaju u potpunoj slobodi surfovanja i koji žele pristup mobilnom internetu u svakom trenutku.

I u ovom tarifnom modelu možeš koristiti mobilni internet kupovinom tarifnih opcija ili tarifnih planova, ali najveća razlika je upravo ta što korisnici ovog modela mobilni internet mogu da koriste i direktno korišćenjem novčanog iznosa na svom Dopuna računu po cijeni od 1KM/MB.

U slučaju kupovine tarifne opcije, internet se koristi do isteka kupljene opcije ili potrošene internet kvote u okviru kupljene tarifne opcije, nakon čega ti se saobraćaj za mobilni internet naplaćuje sa tvog dostupnog Dopuna računa.

Na osnovu toga kako i koliko si koristio mobilni internet u proteklih nekoliko mjeseci, od 15. januara dodijeljen ti je jedan od dva nova tarifna modela. Međutim, ukoliko ti dodijeljeni tarifni model ne odgovara, u svakom trenutku možeš da se opredijeliš za korišćenje drugog tarifnog modela. Prva promjena se ne naplaćuje, a svaka sljedeća iznosi 1 KM i možeš da je izvršiš putem servisa Moj meni pozivom koda *100# .

Takođe ukoliko želiš da saznaš kojem modelu trenutno pripadaš, pozovi servis Moj Meni i birajući opciju 6 saznaj da li si Opuštencija ili Standardica.

A ukoliko su ti potrebne dodatne informacije, m:tel kontakt centar dostupan ti je 24 sata dnevno putem besplatnog broja 066 10 10 10.

Tagovi:

Ostale vijesti