M:tel i ove godine uz „Dane zime na Kozari“

Autor:

Kompanija m:tel je i ove godine podržala već tradicionalnu manifestaciju „Dani zime na Kozari“ koja će se ove godine održati 3. i 4. februara 2018. godine na Mrakovici.

0
A- A A+
Foto: m:tel

Promovišući turističke potencijale planine Kozara, ova već 12. po redu manifestacija, posljednjih godina, okupila je veliki broj posjetilaca. A tako će, vjerujemo biti i ove godine.

Organizatori ove manifestacije uz Grad Prijedor su i turističke organizacije Prijedora, Kozarske Dubice, Novog Grada i Gradiške, te Nacionalni park “Kozara” koji su za posjetioce pripremili prigodan kulturno-zabavni program uz bogatu gastronomsku ponudu i brojna sportska takmičenja.

Kompanija m:tel će za sve posjetioce omogućiti zabavno druženje kroz učešće u popularnim formatima takmičenja, ali i obezbijediti poklone za pobjednike u takmičarskim disciplinama, a na m:tel-ovom štandu posjetioci će imali priliku da se informišu o svim aktuelnim m:tel ponudama i uslugama, kupe Dopuna brojeve i dopune, te da osvoje prigodne poklone.

A više informacija o ovoj manifestaciji potražite na web stranici Turističke organizacije Grada Prijedor www.visitprijedor.com.

Ostale vijesti