"Malo morgen" u Domu omladine

Autor:

Predstava "Malo morgen" odigraće se večeras u banjalučkom Domu omladine sa početkom u 20:30 časova, a sav prihod ide u humanitarne svrhe.

0
A- A A+

Predstava "Malo morgen " je (malo) komedija. Preciznije žanrovski spada u tragikomediju. Radi se o uobičajenoj priči tako čestoj na našem podneblju, smještenu u malu državu Bosnu i Hercegovinu u jedan mali grad u toj državi u kojoj naizgled mali ljudi sanjaju velike snove... Ali kod nas je sve… Malo morgen!!!

Jedan od razloga zašto publika stojeći i ovacijama vraća nekoliko puta glumce na pozornicu je činjenica da gledaoci na sceni vide odraz svog života u predstavi koja zasigurno nije nikoga ostavila ravnodušnim.

“Malo morgen” je predstava koja treba da ima dug život i koja će vas slatko-gorko nasmijavati fantastičnim replikama, veoma kreativnim rediteljskim rješenjima i iznad svega nevjerovatnom glumačkom igrom, koja plijeni sjajnom energijom i odiše profesionalnošću.

Igraju:
Mirko Komljenović – Mirkan
Milana Domuzin
Sanela Kasalović

Režija:
Novica Bogdanović

Scenario:
Sena Mustajbašić

Adaptacija:
Milana Domuzin

Cijena ulaznice 4 KM.

Sav prihod od prodaje ulaznica namijenjen je humanitarnoj akciji "Srcem za komšiju" koju je pokrenula humanitarna organizacija "Budimo ljudi".

Ostale vijesti