• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IGOKEA: Pametno na Mornar

Autor mondo.ba

Košarkaši Igokee nemaju imperativa protiv Mornara u nedjelju (17 h) jer su već osigurali opstanak u ABA ligi, ali sigurno neće propustiti priliku, ukoliko se ukaže u 19. kolu u Laktašima, da stignu do nove pobjede.

 ABA kiga (19. kolo): Igokea - Mornar, najava Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

"Igosi" su u dosadašnja dva domaća duela sa ekipom iz Bara zabilježili trijumfe i nadaju se da će dvorana u Laktašima ostati neosvojiva tvrđava za Crnogorce, baš kao što je to bio slučaj i u prethodnom kolu protiv Zadra, koji nije slavio na sedam gostovanja u Republici Srpskoj.

POVEZANE VIJESTI

Ipak, jedno su želje, a drugo mogućnosti, pa je trener Aleksandrovčana Dragan Bajić izuzetno pohvalno govorio o crnogorskom timu.

"Mornar je četvrti na tabeli, najprijatnije iznenađenje lige i to dovoljno govori o tome kakvu oni trenutno košarku igraju. Nedavno su pobijedili Budućnost a to mogu samo ekipe koje poseduju individualni i timski kvalitet. Uz taj kvalitet igraju jako dobru košarku, a zaista je teško bilo koga od pojedinaca izdvojiti. Krasi ih timski duh i osobina da u svakoj utakmici neko drugi na sebe preuzme odgovornost i bljesne te zagorča život bilo kojem protivniku, bez obzira da li je to Budućnost, Crvena zvezda Partizan ili neki slabiji klub poput nas. Naš prvi cilj je da se skoncentrišemo na odbranu, da igramo pametno i iz neke kontrole skoka i čvrstine pokušamo dati što veći broj laganih poena", rekao je Bajić.

Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Hvalospjeve o Baranima podijelio je i kapiten Igokee Vuk Radivojević.

"Mornar je iznenađenje i u dobroj je poziciji da uđe u plej-of. Igraju fantastično, svi igrači su uključeni u timski rad i daju svoj doprinos. Stranci su odlični, Luković igra dobro. Moramo biti maksimalno pripremljeni. Mi smo se vratili u pobjednički ritam, nakon pobjede protiv Zadra sa više samopouzdanja ulazimo u ovaj meč. Mi takođe imamo novih igrača. Mramo da igramo našu igru, iz dobre odbrane moramo da držimo jak ritam tokom cijelog meča i ukoliko u tome uspijemo, mislim da možemo da dođemo do pobjede", dodao je Radivojević.

Mornar je na četvrtom mjestu sa omjerom od 11 pobjeda i sedam poraza, dok su "igosi" dosad uknjižili obrnut omjer trijumfa i neuspjeha (7 - 11).

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MILOŠ

IGOKEA DOBIJA STO POSTO BARANE PROĆE KO ZADRANI ZATO SUTRA SVI U LAKTAŠE U PET DA PODRŽIMO NAŠU IGOKEU NA PUTU DO NOVE POBJEDE

pop73

@MILOŠ Bi ovo lagano, al za Barane.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC