• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arsenal, Siti, pa Benevento: Srce i duša fudbala!

Autor mondo.ba

Bakari Sanja, bivši reprezentativac Francuske zvanično je postao novi igrač Beneventa, s kojim je potpisao ugovor do kraja sezone, uz mogućnost produženja na godinu dana.

  Francuz je bio slobodan igrač, jer je njegov ugovor sa Mančester sitijem istekao u junu 2017. godine. Postigao je dogovor i potpisao ugovor sa trenutnim "fenjerašem" Serije A, koji se nedavno pojačao i srpskim reprezentativcem Filipom Đuričićem.

Iskusni 34-godišnji defanzivac biće na raspolaganju treneru Robertu De Zerbiju već u nedjelju uveče kada posljednjeplasirani tim prvenstva dočekuje lidera Napoli. 

POVEZANE VIJESTI

"Moja karijera je posljednjih deset godina bila na najvišem nivou. Benevento mi je ponudio priliku da igram za klub čija je priča veoma lijepa. U doba kada je fudbal u mnogim klubovima postao više biznis, nego istinski sport, Benevento predstavlja srce i dušu onoga što bi fudbalski klub treba biti. Strast, srce, nada, radost, ljubav i filozofija usklađeni su s mojim načinom razmišljanja o životu", izjavio je Sanja italijanskim medijima, a prenijela agencija "Anadolija".

Tokom bogate karijere Sanja je igrao za Okser, Arsenal i Mančester siti, a u dresu reprezentacije Francuske upisao je 65 nastupa.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC