• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Koljić u Lehu, ugovor vrijedan 350.000 evra!

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Sjajni, 22-godišnji napadač Elvir Koljić karijeru nastavlja u Poljskoj, gdje je sa klubom iz Poznanja potpisao troipogodišnji ugovor, potvrdio je za MONDO prvi čovjek Krupe Draško Ilić.

 Elvir Koljić Krupa Leh transfer 350.000 evra Izvor: MONDO

Elvir Koljić od danas je član poljskog Leha iz Poznanja!

To je našem portalu potvrdio predsjednik Krupe Draško Ilić, koji se zahvalio na svemu sjajnom, 22-godišnjem ofanzivcu i poželio mu mnogo sreće u nastavku karijere.

"Koljić je danas zvanično potpisao ugovor sa Lehom na tri i po godine. Ugovor za taj period iznosi 350.000 evra, dok će ukupan transfer, koji su klubovi dogovorili na najvišem nivou, biti daleko veći. Elvir se već priključio novom timu i sutra će odraditi prvi trening", potvrdio je Ilić za MONDO.

Razgovori sa rukovodstvom poljskog tima, u kojima su učestvovali Dragoljub i Draško Ilić, tako su urodili plodom.

"Razgovarali smo i o nekoj budućoj saradnji. Radi se o klubu koji ga je već dugo pratio. Duži period vodili smo pregovori i danas je došlo do realizacije transfera", istakao je prvi čovjek kluba iz Krupe na Vrbasu.

Na pitanje koliko će odlazak Koljića biti minus za samu ekipu, odnosno koliko će njegov izostanak u nastavku prvenstva uticati na igru u fazi napada, Ilić je naglasio da problema neće biti.

"Već duže vrijeme znali smo da će nas Koljić napustiti, s obzirom da su ga pratili mnogi evropski klubovi, ali Leh je pokazao najveći interes. Znajući da on odlazi, doveli smo mladog i talentovanog napadača Jovana Lukića, koji će zajedno sa Nusmirom Fajićem moći da zamijeni Elvira. Siguran sam da se to neće odraziti na našu igru", poručio je Ilić, te naglasio da je Koljić odavno prevazišao Premijer ligu BiH i da je logičan njegov odlazak u jaču ligu.

On je najavio da bi Krupa tokom zime mogla ostati bez još nekog igrača.

"Ovo sigurno nije posljednji odlazak. Dragomir i ja, iz razloga što smo morali završavati transfer Koljića, odustali smo od puta za Kinu, gdje je postojao interes tamošnjih klubova za neke naše igrače. Očekujemo da se u narednim danima desi još neki transferi u Krupi, ali o svemu ćete biti blagovremeno obaviješteni", zaključio je Ilić.

Podsjetimo, prije Krupe, Koljić je nosio dres banjalučkog Borca, Triglava iz Kranja i Ključa, gdje je započeo karijeru.

U prvom dijelu sezone u Premijer ligi BiH postigao je šest pogodaka, a na nedavno završenoj američkoj turneji, Koljić je upisao prve nastupe za reprezentaciju BiH.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC