• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujadin Savić: Telefon zvoni ceo dan!

Autor mondo.rs

Pročitajte reakcije Zvezdinih igrača na odluku UEFA da promeni kaznu.


/Od izveštača MONDA iz Antalije/

Slobodan dan nije jedina dobra vest za fudbalere Crvene zvezde ovog ponedeljka na pripremama u Antaliji.

Pošto su dobili dozvolu da nešto duže spavaju, kada se većina njih probudila, dočekala ih je informacija iz sedišta UEFA da je klubu preinačena kazna i da će duel sa moskovskim CSKA biti igran pred publikom.

Ta vest obradovala je sve kojima su u srcu crveno-bele boje, ali verovatno najviše izabranike Vladana Milojevića, koje će 13. februara na stadionu Rajko Mitić bez sumnje dočekati najveći spektakl u dosadašnjim karijerama.

Ubrzo posle odluke UEFA, društvena mreža Instagram počela je da "gori" od fotografija Zvezdinih igrača koji su redom postavljali slike na kojima se raduju zajedno sa svojim navijačima.

Evo šta su pojedini od njih rekli za MONDO povodom preinačenja kazne, koja sada glasi dve godine uslovno.

VUJADIN SAVIĆ: "Potajno smo se nadali da ćemo igrati sa publikom i biće nam mnogo lakše uz naše navijače. Svi u klubu su presrećni zbog ove odluke, a isto tako i navijači! Biće pravi spektakl na tribinama, ali mi igrači ne smemo da budemo previše euforični zbog ove odluke, već moramo da budemo koncentrisani na teren. Jedva čekamo da utakmica počne!".

"Pre nego što je UEFA donela odluku da se igra bez navijača, već sam bio kupio mnogo ulaznica za prijatelje, a sada kada su promenili kaznu stiže još više poruka i poziva".

FILIP STOJKOVIĆ: "Malo se pričalo o kazni poslednjih petnaestak dana i imao sam osećaj da će UEFA promeniti odluku. Iskreno, očekivao sam da će naši navijači biti uz nas. Sada će nam biti mnogo lakše, a Moskovljanima mnogo teže. Svi znaju ko su Zvezdini navijači!".

MIČEL DONALD: "Oduševljen sam što ćemo igrati pred našim navijačima. Čeka nas teška utakmica, ali Zvezdini navijači su zaslužili da budu tu posle 25 godina čekanja!".

MARKO GOBELJIĆ: "Iskreno, očekivali smo da će promeniti odluku. Sigurno da će nam sada biti mnogo lakše, jer su nam navijači cele sezone bili 12. igrač. Sada smo još više motivisani da ostvarimo povoljan rezultat pred revanš".

Revanš u Moskvi je 21. februara.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC