SAČEKUŠA U BEOGRADU: Ubijen ispred menjačnice

Autor:

U Zaplanjskoj ulici u beogradskom naselju Voždovac došlo je do pucnjave i ranjavanja. Upucan je jedan muškarac, koji je ubrzo podlegao povredama.

0
A- A A+

najnovija vest, nanovija vest ubistvo, ubistvo, ubistvo grafika, Foto: Mondo/Mario Milojević

Prva infomacija "Večernjih novosti" je bila da je muškarac ranjen u glavu sa dva metka.

Tanjug je ubrzo doneo tragičnu vest - muškarac star oko 35 godina koji je večeras upucan u Zaplanjskoj ulici na Voždovcu podlegao je povredama.

Portparol Hitne pomoći Nada Macura je rekla da ga je medicinska ekipa zatekla mrtvog ispred menjačnice, na uglu ulica Zaplanjske i Mirče Aceva.

Prema prvim informacijama beogradskih medija, ubijeni je bio radnik menjačnice, ali elektronski tabloid Telegraf.rs je kasnije javio da se ne radi o radniku već vlasniku menjačnice, D.D. (37), "od ranije poznatog policiji".

Navodno, kriminalna grupa u koojoj je bio i D. D. hapšena je 2010. godine, i teretila se za više krivičnih dela razbojništva, te posedovanje veće količine oružja.

Grupa je osumnjičena da su opljačkali ekspozituru Vojvođanske banke na Čukarici, Alfa banku u Ulici Vojvode Stepe, i uz pretnju pištoljem oteli 2.500.000 dinara. Na teret im se stavljalo i da su u istoj ekspozituri Alfa banke oteli dva miliona dinara i 11.000 evra, a 15. oktobra iste godine u NLB banci, ekspozitura u Železniku, da su uzeli su dva miliona dinara.

.

Ostale vijesti