Teška nesreća na Ibarskoj, ima mrtvih!

Autor:

Jedna ženska osoba poginula je na mestu, muškarac je teško povređen, a još dvoje - muškarac i žena lakše su povređeni, javljaju beogradski mediji.

0
A- A A+
Ibarska magistrala, put, putevi, drum, drumovi, saobraćaj Foto: MONDO/P. Vujić


Teška saobraćajna nesreća dogodila se u blizini sela Bare i Lozno, na putu Kraljevo - Raška, kada je jedno od vozila iz zasad nepoznatih razloga prešlo u suprotnu traku i direktno se sudarilo sa drugim automobilom. Vozila su bila tako smrskana da su vatrogasci morali da izvlače povređene iz njih, navodi "Kurir".

Saobraćaj na putu između Kraljeva i Raške, koji je bio u prekidu jutros od 9 časova zbog pušten je u jednoj kolovoznoj traci i obavlja se naizmenično, rečeno je Beti u kraljevačkoj policiji.

Nesreća se dogodila prilikom sudara putničkih automobila niških i novopazarskih registracija, koji su se kretali iz suprotnih smerova.

Prema rečima direktora Zdravstvenog centra "Studenica" u Kraljevu Zorana Mrvića, u tu ustanovu su posle nesreće primljene tri povređene osobe, od kojih jedna žena i dva muškarca.

"Jedna žena je zadobila lakše povrede, dok je jedan muškarac zadobio prelom butne kosti, a drugi povrede levog dela grudnog koša i povredu glave", kazao je Mrvić.

Usled prekida saobraćaja na Ibarskoj magistrali u Loznu, automobili iz pravca Kraljeva i Raške, stoje u kilometarskoj koloni.

U toku je uviđaj na mestu te saobraćajne nesreće.

Tagovi:

Ostale vijesti