Pojavio se i HTC U12: Prve slike i specifikacije

Autor:

Novi HTC „flagship“ biće najozbiljniji kandidat za vaš sledeći telefon, a upravo ćete saznati i zašto.

0
A- A A+

Nažalost, prvo loše vesti - izgleda da HTC U12 premijera neće biti u okviru MWC 2018 sajma u Barseloni, što jeste prava šteta. Moraćemo da se strpimo nešto duže na novi HTC U12 model, koji je, na sreću svih nestrpljivih, izgleda procureo u potpunosti (pod uslovom da to zaista jeste taj model).

HTC U12 trebalo bi da ima manje ivice oko ekrana gore i dole, da nema ivice sa strane, a unutra će, ako je verovati GSMArena sajtu, biti spakovani Snapdragon 845, 6 GB RAM, najmanje 64 GB memorije, microSD slot i novi Qualcomm X20 LTE modem, koji omogućava značajno unapređene brzine prenosa podataka preko (podržanih) mobilnih mreža.

Telefon bi trebalo da ima IP68 standard vodootpornosti, stereo zvučnike, „liquid“ dizajn, Edge opciju sa U11, kao i bateriju povećanog kapaciteta.

Ekran će biti 18:9 odnosa stranica, FHD+ rezolucije, dijagonale šest inča i izrađen kao LCD6 panel. HTC bi premijeru HTC U12 mogao da napravi u martu, da bi prodaja krenula u aprilu, ali o tome će biti reči naknadno, po odluci kompanije.

Žao nam je što nećemo videti HTC U12 u Barseloni, ali to vas ne sprečava da i dalje budete uz nas i pratite naše objave sa najvećeg Sajma mobilne telefonije na svetu.

Izvor: SOGI 手機王

Ostale vijesti