Kako nastaju moderni telefoni (VIDEO)

Autor:

Ovo je priča iz ugla robota, koji svakodnevno rade na novim modelima pametnih telefona. Pogledajte kako nastaju popularni smartfoni, koje mnogi od nas koriste.

0
A- A A+

Izvor: Samsung

Koliko je proces izrade jednog pametnog telefona zanimljivo putovanje i kako sve to izgleda, na najbolji način prikazuje film “Samsung Galaxy: Naša galaksija”.

Viđeno očima robota, putovanje kroz izradu smartfona poprima potpuno novu dimenziju. Ono počinje „buđenjem“ robota, potpuno spremnih za rad. Njihov zadatak u proizvodnom pogonu jeste da pomognu tokom prenosa komponenti telefona iz jednog proizvodnog procesa u drugi. Zaposleni u pogonu sаstаvljаju i pregledаju komponente do zаvršne inspekcije.

Film priča izuzetnu priču - o posvećenosti kompanije detaljima i harmoniji, koja postoji između ljudi i napredne tehnologije, kao što prenosi filozofiju brenda i moto “Do what you can’t”, odnosno “Uradi ono što ne možeš“.

Samsung će na MWC 2018 sajmu u Barseloni predstaviti Samsung Galaxy S9 i Samsung Galaxy S9+ telefone, koji su pravljeni na isti način.

Ostale vijesti