Poslednja uloga Nebojše Glogovca (VIDEO)

Autor:

Bio je Bogdan, Kaja, Pandur i nervozni taksista iz "Kengura"... Vukan iz serije "Nemanjići" koju ćemo tek gledati - koleginica iz serije otkriva "šta je bio i ostao"

Poslednja uloga Nebojše Glogovca (VIDEO) Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Nebojša Glogovac, glumac kojeg su obožavali svi koji su pogledali makar jedan film ili seriju u kojoj je igrao, napustio nas je danas u 49. godini.

Društvene mreže su prepune nežnih reči o glumcu koji je za sve nas bio i ostao Kaja, Simke, Pandur, Jovan, Ivan, Zlatko, Bogdan... ali i koji je odigrao ulogu Vukana, sina Stefana Nemanje u seriji Nemanjići, koju ćemo tek gledati.

"Tragičan gubitak"

TV seriju "Nemanjići - rađanje kraljevine", koja je nakon emitovanja pilot epizode dobila brojne kritike, gledaćemo 17. februara, a u njoj i Glogovca u ulozi najstarijeg sina Stefana Nemanje.

Besplatno za sve - filmovi Nebojše Glogovca u Kinoteci

U subotu, 10. februara, u terminu od 20.30, u Svečanoj Sali (Uzun Mirkova 1) biće prikazan film "Ubistvo s predumišljajem" Gorčina Stojanovića, a u Muzeju kinoteke (Kosovska 11), u nedelju, 11. februara, u terminu od 16.30 biće prikazan film "Krugovi" Srdana Golubovića. Ulaz na obe projekcije je besplatan

"Da napravim predstavu na Marakani!"

Jedna od glumica koja je igrala s njim u ovoj seriji nam je rekla kako će ga ona pamtiti.

"On je bio i zauvek će ostati velika inspiracija svima nama", rekla je MONDU Jelena Gavrilović, koja u seriji Nemanjići igra vizantijsku princezu koju je oženio Stefan Prvovenčani.

Dok ne pogledamo seriju i Nebojšu Glogovca u ulozi Vukana, podsetite se naših priloga sa snimanja serije:

Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Tagovi:

Ostale vijesti