Pep Gvardiola: Gari, jesi li sad srećan?

Autor:

Menadžer Mančester sitija "popustio" pod pritiskom javnosti koju je predvodio Gari Nevil.

Odluka Pepa Gvardiole da na meč protiv Barnlija prethodnog vikenda povede jednog manje fudbalera izazvala je pomešane reakcije u javnosti, a najglasniji bio je Gari Nevil.

Nekadašnjeg reprezentativca Engleske, člana rivalskog Junajteda i danas fudbalskog analitičara iznervirao je potez menadžera "građana" koji je bio praćen rečenicom "nemam dovoljno fudbalera". Gari Nevil je na to odgovorio da je time obesmislio posao ljudi u fudbalskoj akademiji Sitija i da je bez obzira na povrede mogao da povede jednog omladinca koji će popuniti makar to poslednje mesto na klupi.

Gvardiola je posle meča ljutito reagovao na poruku Nevila, a pred današnji meč je saopštio i vesti koje će "obradovati Nevila".

"Protiv Lestera ćemo imati 18 igrača kako bi Gari Nevil bio srećan", našalio se Pep.

Gvardiola je objasnio i da je Žesus na "dve nedelje od oporavka" i da će zato opet startovati Serhio Aguero, što se njemu ne dopada jer bi hteo da ga odmori, dok je poručio i da se Liroj Sane vratio treninzima - za početak, trčanju.


Interesantno je bilo i pitanje o Rijadu Mahrezu koji je bio na korak od prelaska u Mančester siti, da bi od ta da odsustvovao sa treninga Lestera i tako "štrajkovao" protiv kluba.

Ipak, Mahrez je pred duel sa Sitijem počeo da trenira sa svojim saigračima, ali je malo realno da će zaigrati, na šta je Pep Gvardiola poručio da bi voleo da ga vidi protiv njegovog tima i da zaigra na pravom nivou.

Ostale vijesti