• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zidan uništio snove navijača Liverpula

Autor mondo.rs

"Želim da provede celu karijeru u Realu i to se neće promeniti", kazao je Zidan o interesovanju Liverpula za njegovu "zvezdu".

Tek što je završen jedan prelazni rok, a već spekulacije o sledećem!

Trener Real Madrida Zinedin Zidan rekao je da nema nameru da prodaje važne fudbalere, pa tako ni Iska (za koga je zainteresovan Liverpul), pošto njegova ekipa želi da završi sezonu na pozitivan način.


Real zaostaje 19 bodova za vodećom Barslenom posle remija 2:2 sa Levanteom koji se bori za opstanak u Primeri.

Španski mediji preneli su da će Real prodati nekolicinu igrača, među kojima i Iska, kako bi se u ekipi napravilo mesta za Edena Azara iz Čelsija, Mohameda Salaha iz Liverpula, ili napadača Bajerna iz Minhena Roberta Levandovskog.

"Želim da Isko provede celu karijeru u Realu i to se neće promeniti. On je sjajan igrač i to pokazuje, nije tačno da želimo da ga prodamo. Svaki član ove ekipe je ključan. Igramo mnogo utakmica i svakoga moram da pozovem u ekipu. Ja imam najteži posao jer biram tim", rekao je Zidan, preneli su britanski mediji.

Real gotovo sigurno neće odbraniti titulu u Primeri, a ispao je i iz Kupa kralja, a Zidan je rekao da nema razloga da ekipa bude negativna, uoči prve utakmice u Ligi šampiona protiv Pari Sen Žermena, u sredu.

EDEN AZAR?

Najbolji fudbaler Čelsija Eden Azar nije odbacio spekulacije o njegovom odlasku u Real Madrid ovog leta izjavivši da se "nikad ne zna". Signal za "kraljevski klub" da krene na fudbalera koji dugo okleva da produži ugovor na "Bridžu".

"Stvari ponekad ne idu onako kako želimo, ali znamo ko smo i da tokom teških trenutaka moramo da nastavimo naporno da radimo i da mislimo pozitivno. Znamo naše oružje i znamo da sve može brzo da se promeni. Želimo dobro da igramo i da smanjimo zaostatak za vodećima, a za sada ne mislimo na utakmicu u Ligi šampiona", rekao je on.

Bivši francuski reprezentativac naveo je da njegova ekipa ne treba da se plaši duela sa Pari Sen Žermenom.

"Daćemo sve od sebe. Niko ne zna šta će se dogoditi, ali mi želimo dobro da odigramo. Znamo da će biti teško, ali nismo zabrinuti. Igrači vole da igraju u takvim utakmicama", dodao je Zidan.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC