• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Printezis naseo na fintu, spasila ga sirena!

Autor mondo.rs

Sjajan meč u Madridu uz "sto preokreta".

 Real Madrid Olimpijakos 79:80 Evroliga Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Derbi u Madridu pripao je Olimpijakosu!

Fakundo Kampaco je fintirao Jorgosa Printezisa, dobio faul i tri slobodna bacanja, ali je Ilija Belošević, pregledanjem snimka, utvrdio da je tada već isteklo vreme, pa je Olimpijakos došao do velike pobede usred glavnom grada Španije.

U utakmici u kojoj smo videli "sto preokreta", naročito u poslednjoj četvrtini, odlučivali su ipak detalji, za treći uzastopni poraz Reala u svim takmičenjima.

REAL MADRID - OLIMPIJAKOS 79:80 (20:21, 19:24, 23:20, 17:15)

Fabijan Kozer i Trej Tompkins sjajno su otvorili poslednju deonicu i bili predvodnici serije Reala od 11:2, da bi se Olimpijakos u igru vratio nakon bizarne sudijske odluke.

Grci su dobili "poklon loptu" nakon promašaja Spanulisa, da bi u novom napadu preko Printezisa došli do 2+1. Sve to pratila je i glupost Felipea Rejesa koji je šutnuo loptu posle promašenog bacanja, a na uspešno realizovan "penal" za tehničku nadovezao se Printezis trojkom.

Ekipe su se u poslednja dva minuta smenjivale u vođstvu, a nakon 1/2 Dončića sa slobodnih bacanja za 79:79, isto je uzvratio i Strelnijeks za "pola koša" razlike na 15 sekundi do kraja.

Slovenački košarkaš, koji je meč završio sa 27 poena, preuzeo je odgovornost i čekao da "iscuri" napad da bi napao Meklina, ali se okliznuo i morao da vrati loptu "napolje" gde je Kampaco prekasno šutirao.

Osim Dončića, samo je još Tompkins igrao dobro za Real i zabeležio je 20 poena i 5 skokova, dok je na drugoj strani heroj Jorgos Printezis sa 21 poenom.

Dvocifreni su bili i Kajl Viltdžer (12) i Janis Strelnijeks (11 poena i 7 asistencija), dok je Nikola Milutinov imao 8 poena i 12 skokova

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC