• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajić: Dosta gluposti u drugom poluvremenu

Autor mondo.ba

"Pokušali smo se vratiti i preokrenuli smo utakmicu u našu korist, ali nismo imali rješenja za privesti utakmicu kraju", rekao je Dragan Bajić.

 Bajić: Dosta gluposti u drugom poluvremenu Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Igokea je u Zagrebu nadoknadila 18 poena zaostatka i na 40 sekundi do kraja imala četiri poena prednosti i Cibonu na "konopcima", ali su Luka Žorić i Marko Tomas samo 17 sekundi prije kraja izjednačili rezultat (86:86).

Na koncu Branislav Ratkovica je iskoristio jedno slobodno bacanje za domaće, a Igokea je zatim krenula u odlučujući napad, Marko Tomas je odigrao čvrstu odbranu na Kejtinu Rajnhartu, koji je gađao za pobjedu iz teške pozicije i promašio.

Na završnom turniru Kupa BiH koji se održava u Kaknju 16. i 17. februara ekipa Igokee će se u polufinalu sastati sa Zrinjskim, dok će Student-Igokea za plasman u finale igrati protiv domaćina.

Dragan Bajić je nakon meča čestitao Ciboni na pobjedi i opstanku u ABA ligi.

“Utakmica je bila puna oscilacija sa obje strane. Cibona je bila šuterski raspoložena. Prijelomni dio utakmice je bio u drugom poluvremenu kada smo napravili dosta gluposti. Pokušali smo se vratiti i preokrenuli smo utakmicu u našu korist, ali nismo imali rješenja za privesti utakmicu kraju. Imali smo i zadnji napad za pobjedu, ali nismo ga iskoristili", rekao je Dragan Bajić.

Marko Ljubičić, koji je u drugoj četvrtini imao žestoku raspravu sa Bajićem, krivca za poraz vidi u slaboj trećoj četvrtini.

”Jako slabo smo ušli u treću četvrtinu. Bili smo u lošem ritmu. U zadnjoj četvrtini odgovorili smo Ciboni, vratili smo se u utakmicu, no manjak koncentracije je donio poraz", zaključio je Lubičić.

Igokea, nakon pauze zbog kup takmičenja i FIBA kvalifikacija za Mundobasket, u narednom kolu ABA lige 5. marta u Laktašima dočekuje aktuelnog šampiona ABA lige, Crvenu zvezdu.

Igokea: Rajnhart promašio pobjedu u Zagrebu!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC