Za obnovu prvog paviljona 2,7 miliona KM

Autor:

Procijenjena vrijednost obnove Paviljona I Studentskog centra ''Nikola Tesla'' iznosi 2,7 miliona KM.

0
A- A A+
studenti, poplava, studentski dom Foto: Vedran Ševčuk, mondo.ba

Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske objavilo je danas na portalu javnih nabavki obavještenje o nabavci za sanaciju paviljona jedan sa restoranom i paviljona dva Studentskog centar "Nikola Tesla" u Banjaluci, za šta je procijenjena vrijednost nabavke 2.700.000 KM bez PDV-a.

Rok za dostavljanje ponuda je 27. februar, navode iz resornog ministarstva i podsjećaju da je 23. januara Vlada Republike Srpske usvojila informaciju o sanaciji Javne ustanove Studentski centar "Nikola Tesla" u Banjaluci.  

"Zaključkom o izmjenama i dopuni Zaključka Vlade Republike Srpske, od 8. februara Ministarstvo prosvjete i kulture zaduženo je da obezbijedi sredstva za sanaciju paviljona jedan sa restoranom i paviljona dva Studentskog centra `Nikola Tesla`, kao i da sprovede proceduru javne nabavke putem otvorenog postupka, u skladu sa Zakonom o javnim nabavkama", navodi se u saopštenju.

Objekti banjalučkog Studentskog centra "Nikola Tesla" pretrpjeli su velika oštećenja u olujnom nevremenu u decembru prošle godine.

Ministarstvo prosvjete i kulture, poštujući zakonom propisane procedure, preduzelo je sve potrebne mjere kako bi oštećenja što prije bila sanirana, te obezbijeđeni adekvatni uslovi za smještaj studenata.

Ostale vijesti