• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zmajevi" protiv Bugarske 23. marta u Razgradu

Autor mondo.ba

Prijateljska utakmica reprezentacija Bugarske i Bosne i Hercegovine igraće se na stadionu Ludogoreca, objavio je Fudbalski savez Bugarske.

Prijateljska utakmica fudbalskih reprezentacija Bugarske i Bosne i Hercegovine igraće se 23. marta na stadionu "Ludogorec Arena" u Razgradu, objavio je Fudbalski savez Bugarske.

Satnica meča još nije određena i trebala bi biti poznata u narednim danima.

Inače, stadion "Ludogorec Arena" kapaciteta je 9.000 sjedećih mjesta i na ovom stadionu domaće utakmice igra višestruki prvak Bugarske, tim Ludogoreca. Razgrad je mali grad na sjeveroistoku Bugarske, koji prema popisu iz 2012. godine, ima 33.416 stanovnika.

Četiri dana poslije susreta sa Bugarima izabranici selektora Roberta Prosinečkog u Francuskoj odigraće test utakmicu sa selekcijom Senegala. Iako nije definitivno, meč će se po svemu sudeći igrati u Le Avru.

U ovoj godini, u januaru nacionalni tim BiH već je odigrao dva kontrolna susreta u kojima je Prosinečki debitovao na klupi "zmajeva". U Los Anđelesu u duelu bez golova BiH je remizirala sa Sjedinjenim Američkim Državama, a u San Antoniju je poražena od Meksika - 0:1. U oba meča za bh. reprezentaciju nastupili su uglavnom igrači iz klubova Premijer lige BiH, jer su igrana van termina FIFA za odigravanje prijateljskim utakmica.

Shodno tome, prvi pravi ispit na klupi BiH Prosinečki će imati upravo protiv Bugarske u Razgradu kada će u FIFA terminu moći računati na sve internacionalce.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC