• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najboljoj odbojkašici Evrope diplomatski pasoš BiH

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak uručio je danas u Istanbulu diplomatski pasoš Tijani Bošković, najboljoj odbojkašici Evrope za 2017. godinu.

Ministar inostranih poslova Bosne i Hercegovine Igor Crnadak uručio je danas u prostorijama Generalnog konzulata BiH u Istanbulu diplomatski pasoš Tijani Bošković, najboljoj odbojkašici Evrope za 2017. godinu, saopšteno je iz kabineta ministra Crnatka.

SUTRA U KUVAJTU

Crnadak će sutra u Kuvajtu, na poziv zamjenika premijera i ministra inostranih poslova Države Kuvajt Šeik Sabah Kalid Al-Hamad Al-Sabaha, učestvovati na Ministarskom sastanku Globalne koalicije za borbu protiv ISIL-a.

"Tijana Bošković je jedan od najboljih evropskih i svjetskih sportista porijeklom iz BiH, a diplomatski pasoš joj je uručen u okviru humanitarno-sportske akcije, u okviru koje su diplomatske pasoše dobili i doktorica Snežana Gajić, humanitarna aktivistkinja Sara Petković i fudbaler Miralem Pjanić. Tijana je rođena u Bileći 1997. godine i trenutno nastupa u za odbojkaški klub Ezačibaši iz Istanbula. Na poziv Tijane Bošković ministar Crnadak i delegacija Ministarstva inostranih poslova BiH prisustvovali su sinoć utakmici Ezacibaši - Fenerbahče", istakli su iz Ministarstva vanjskih poslova BiH.

Inače, Tijana Bošković nastupa za odbojkašku reprezentaciju Srbije, sa kojom je osvojila nekolicinu trofeja, među kojima srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru 2016. i titulu prvaka Evrope prošle godine

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC