Pešić: Žalimo, ali mogli smo i da primimo gol

Autor:

"Žalimo svakako za šansama, mogli smo da damo gol ali i da ga primimo", rekao je Aleksandar Pešić posle beogradskih 0:0.

Pešić: Žalimo, ali mogli smo i da primimo gol Foto: MN Press

U grupnoj fazi takmičenja, počinjao je sa klupe.

Na otvaranju "nokaut" faze, našao se na terenu od starta.

Aleksandar Pešić sa čalmom oko glave napustio je raskvašen teren Stadiona "Rajko Mitić" i na tom putu, u razgovoru sa reporterom RTS-a, sumirao prvih 90 minuta fudbalskog rata između Crvene zvezde i CSKA iz Moskve.

"Pre svega želim da se zahvalim publici, koja nas je sjajno bodrila", rekao je 25-godišnji Nišlija, kojeg je trener Vladan Milojević zamenio pred kraj utakmice zbog povrede koju je zadobio u jednom od brojnih duela "na nož".

"Nikad niko nije zadovoljan kada ne pobedi, ali dobro... Imamo 0:0, to je pozitivan rezutlat za revanš, nadam se da ćemo proći", dodao je Pešić, koji se osvrnuo i na veliki broj propuštenih prilika po nimalo lakim uslovima za igru.Dve stopostotne imala je Crvena zvezda, onu Nemanje Radonjića u prvom i Damijana Le Taleka u drugom, mada je bilo još nekoliko situacija iz kojih je navala crveno-belih mogla do mreže iza leđa Igora Akinfejeva.

Ali, bilo je takvih situacija i pred Milanom Borjanom.

"Žalimo svakako za šansama, mogli smo da damo gol ali i da ga primimo. Mislim da je ovo realan rezultat, mada je moje mišljenje da su oni došli ovde da ne prime gol. Videćemo za sedam dana šta će biti u Moskvi", ostao je zagonetan Pešić.Ostale vijesti