Borjan: "Ovaj odozgo" sve gleda...

Autor:

"Ko zna zašto je to dobro", dodaje golman Crvene zvezde.

0
A- A A+
Milan Borjan Foto: MN Press
Statistika kaže da je CSKA iz Moskve imao tri udarca više u okvir gola od Crvene zvezde, ali taj podatak i te kako može da "zavara trag".

Milan Borjan odbranio je nekoliko udaraca iz daljine, dok je Igor Akinfejev u dve situacije morao da se namuči kako bi sprečio gol nakon grešaka njegovih saigrača. Zaustavljao je odlične pokušaje Radonjića i Le Taleka, a to je video i kanadski golman na drugom kraju terena.

"Ko zna zašto je to dobro...", počeo je Borjan i sam nastavio: "'Ovaj odozgo' sve gleda i sigurno će nam se vratiti. Mozda sa 2:0 tamo".
Ni "nula" nije malo, štaviše - to je sasvim dobar rezultat, misli Borjan.

"Odigrali smo odličnu utakmicu, imali smo šanse, nažalost nismo ih iskoristili", kazao je golman Zvezde i prisetio se svoje prognoze uoči meča: "Prihvatio bih 0:0 i pre utakmice, taj rezultat je stvarno dobar za nas i idemo tamo da damo gol".


I Branko Jovičić, koji je još od meča protiv Sparte iz Praga u avgustu odigrao čitav meča, kazao je da se radi o "pozitivnom rezultatu". te da veruje da će njegova ekipa igrati "mnogo bolje" kako vreme bude odlazilo.

"Imali smo šanse koje nismo iskoristili, ali ne vredi da žalimo vec idemo u Moskvu da postignemo gol. Ako uspemo, velike su šanse da prođemo", kazao je borbeni vezista.

Ostale vijesti