Salkić prijeti sudom, Dodik novim smanjenjem

Autor:

Milorad Dodik mora da zna da Ramiz Salkić nije čovjek koji se kupuje i prodaje, rekao je potpredsjednik RS povodom najave da će mu plata biti umanjena za 20 odsto.

3
A- A A+

Dodik je najavio da je naložio da se Salkiću za 20 odsto umanji osnovna plata, zbog, kako je naveo, iznošenja "notornih neistina koje nanose nemjerljivu štetu ugledu RS, iz čijeg budžeta potpredsjednik RS prima platu". 

Salkić je juče za federalne medije rekao da predsjednik Srpske "radi na uspostavljanju oružanih formacija u Srpskoj"

Salkić je Dodiku poručio da mora da zna da on nije taj koji ga je birao, niti taj koji će određivati za koju će platu raditi.

"Mene su birali građani, i kada su oni u pitanju, dosljedno i vjedostojno braniću njihove interese i s platom i bez plate", naglasio je Salkić, prenosi agencija Fena.

Ukoliko se, kaže Salkić, Dodik odluči na korak koji je najavio, "mora da zna da će svi koji to urade morati ići na sud".

DODIK: ZASLUŽIO JE 

Dodik je danas rekao da će potpredsjedniku Srpske Ramizu Salkiću zbog rada protiv republičkih institucija plata biti smanjena 20 odsto, a sljedeći put možda i više.

Dodik je naglasio da se lažima i tendencioznim vijestima, kako to čini Salkić, ne može uporno raditi protiv institucija i organa Srpske.

"Ne može se širiti priča o nekoj militarizaciji koja uopšte ne postoji. Salkić je i ranije zaslužio takav odnos", izjavio je Dodik danas novinarima u Karlovcu, gdje boravi u posjeti Eparhiji gornjokarlovačkoj.


Tagovi:

Ostale vijesti