• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Alegri: Imamo sve što treba za prolaz

Autor mondo.rs

Trener Juventusa nije demoralisan gubitkom vođstva od 2:0 u prvom meču osmine finala Lige šampiona protiv Totenhema, dok Pelegrino smatra da su gosti zaslužili da pobede.

Juventus će u revanšu na "Vembliju" morati da pobedi Totenhem ili da odigra nerešeno uz mnogo golova, kako bi se plasirao u četvrtfinale Lige šampiona.

To proističe iz rezultata prve utakmice, u kojoj je "stara dama" vodila 2:0, a pri rezultatu 2:1 nije iskoristila penal, što je engleski tim iskoristio da izjednači na 2:2 i ostane neporažen.

Kakav potez Pjanića (VIDEO)


Prošlogodišnji finalista elitnog kontinentalnog takmičenja je pred svojim navijačima imao loptu u nogama samo 33 odsto vremena.

"Imali smo poteškoća, ali to se moglo i očekivati. Propustili smo sjajnu šansu da povedemo 3:0, zatim ni penal nismo pretvorili u gol. Jesmo se previše povukli, ali na to smo delimično i naterani... Sada će revanš biti kao kup utakmica, a mi ćemo pokušati da pobedimo. Verujem da imamo sve što je potrebno da dođemo do željenog rezultata", izjavio je trener Masimilijano Alegri.

On veruje da će za revanš meč imati na raspolaganju Paula Dibalu i Blejza Matuidija, koji uz Kvadrada, Lihtštajnera i Barzaljija nisu konkurisali za prvi susret.

"Do tada je ostalo skoro mesec dana, sada moramo da se fokusiramo na derbi protiv Torina", dodao je Alegri.

Njegov kolega Maurisio Poketino ocenio je da je Totenhem dominirao tokom većeg dela utakmice, nametnuvši svoj stil igre.

"Posle dva gola primljena za sedam minuta, ekipa je pokazala sjajnu reakciju. Hvala igračima što su se vratili u život protiv tima kog je jako teško slomiti. Mislim da smo na kraju pre zaslužili da pobedimo, nego da remiziramo".

Argentinski stručnjak ocenio je da je pitanje plasmana u četvrtfinale "potpuno otvoreno, jer je Juventus veliki klub", ali da Totenhem ima pravo na nadu, posebno u uzavreloj atmosferi kakvu očekuje 7. marta.

Prelomnim trenutkom utakmice u Torinu smatra promašen penal Gonzala Iguaina u 45. minutu.

"U fudbalu je za dobar rezultat potrebna i sreća. Nije isto otići na poluvreme sa 1:2 i 1:3, ali mislim da u tom trenutku nismo ni zaslužili da gubimo sa dva gola razlike".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC